StoryEditor
Crna kronikahoror usred noći

'Iskočio je iz kombija punog ljudi i ostavio ga da tone, žena je poginula': policija presrela krijumčara migranata, došlo je do stravične nesreće

Piše PSD
25. kolovoza 2019. - 14:04
Policija čamac Kupa

U mjestu Slatina Pokupska kod Gline, policijski službenici su oko 3 sata iza ponoći pokušali zaustaviti kombi vozilo njemačkih nacionalnih oznaka koje se na svjetlosne znakove nije zaustavilo, već je vozač ubrzao brzinu kretanja uslijed čega je sletio u rijeku Kupu, objavila je PU sisačko-moslavačka.

Policijski službenici su, kako je priopćila policija, pokušali zaustaviti kombi, no vozač je nakon što je vidio policiju ubrzao te sletio u rijeku Kupu.

Kako je izvijestila sisačko-moslavačka policija, vozač je prilikom slijetanja iskočio iz kombija i pobjegao prema minski sumnjivom području, ostavljajući kombi da tone.

Policajci koji su se našli na mjestu događaja krenuli su spašavati osobe iz kombija te razbili staklo.

Prema do sada utvrđenom, policijski su službenici iz kombija iz rijeke spasili 11 migranata, međutim, jedna ženska osoba je kasnije tijekom pruženja liječničke pomoći preminula.

Na mjestu događaja provodi se očevid kojim rukovodi županijsko državno odvjetništvo u Sisku dok se za vozačem intenzivno traga.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 16:00