StoryEditor
Crna kronikapriveden 23-godišnjak

Incident ispred zgrade Francka Ohandze: galamili i bacali predmete u prozor; Hajduk: Poduzet ćemo sve da zaštitimo naše igrače, nasilje se ne smije tolerirati

Piše PSD
9. studenog 2017. - 13:36

U utorak, 7.studenog oko 21.15 sati, ispred ulaznih vrata stana stambene zgrade u Splitu, kojeg koristi 26-godišnji državljanin Kameruna, nekoliko osoba narušavalo je javni red i mir, javljaju iz PU splitsko-dalmatinske. 

Nakon toga su na spuštene balkonske roletne istog stana bacali predmete, uslijed čega nisu nastala oštećenja. 

Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj dojavi o događaju izašli na mjesto događaja. 

Jučer tijekom dana u službene prostorije policije doveden je 23-godišnjak, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. 

Utvrđena je sumnja da je počinio prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je uz optužni prijedlog doveden Prekršajnom sudu u Splitu. 

U odnosu na predmetni događaj nastavlja se daljnje kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno doznajemo da se radi o igraču Hajduka Francku Ohandzi koji živi u stanu na splitskom Žnjanu. Također, 23-godišnjak je odmah pušten da se brani sa slobode.

Oglasio se i Hajduk

Upoznati smo s izgredom koji se dogodio ispred stana u Splitu kojeg koristi naš nogometaš Franck Ohandza. Nije nam prijavio nikakvu fizičku ozljedu, a Hajduk će poduzeti sve mjere kako bi se zaštitili svi naši igrači. Vjerujemo kako će se brzo utvrditi okolnosti nastalog događaja te ćemo i u ovoj prigodi još jednom ponoviti da se nikakav oblik nasilja ne smije tolerirati, rekli su iz Hajduka.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 10:41