StoryEditor
Crna kronikaILEGALNI NASAD

Imotski policajci u Drumu našli plantažu sa 100 stabljika marihuane visine do dva metra: uhićeni 53-godišnji diler poznat po organskom uzgoju

23. srpnja 2020. - 11:23

Imotski policajci zaplijenili su u općini Podbablje 100 stabljika marihuane od kojih su neke bile visoke više od dva metra. Kao ilegalni poljoprivrednik pritvorskom nadzorniku doveden je 53-godišnjak, poznat po tome što indijsku konoplju uzgaja isključivo ekološki.

Sumnjiči ga se da je na području mjesta Drum na otvorenom zasadio i ugojio 100 stabljika marihuane visina od 12 do 220 centimetara. Dio stabljiki je bio zasađen u zemlji,  dio u plastičnim posudama, a one veće su i procvjetale.

Policijski službenici Postaje granične policije Imotski proveli su nad 53-godišnjakom, koji živi u obiteljskoj kući u blizini nasada, kriminalističko istraživanje. Neslužbeno saznajemo kako je posebno ponosan jer je stabljike uzgojio bez ikakvih umjetnih aditiva, stopostotno organski.

Po okončanju je protiv njega podnijeta kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Iz pritvorskog nadzornika će biti doveden na državno odvjetništvo gdje će iznijeti obranu nakon čega se odlučuje o istražnom zatvoru. Otprije je prijavljen zbog istovrsnih nedjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2022 08:24