StoryEditor
Crna kronikaiznosi obranu

Imoćanin uhićen s 2,5 kilograma 'trave': na Odvjetništvu pokušava objasniti odakle mu sve te vrećice i digitalna vaga; Radi se o starom policijskom znancu

18. lipnja 2019. - 12:55

Imoćanin T.K. (38) trenutno na Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu pokušava objasniti odakle mu 2,5 kilograma marihuane koji su nađeni kod njega u nedjelju navečer.

Nakon šta je na području Imotskog zatečen sa nešto manje od 2 i pol kilograma "trave" uhićen je i doveden u službene prostorije Policijske postaje Imotski. Započeli su kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su zatraženi potrebni nalozi za pretrage.

Napravljena je pretraga kuće u kojoj živi te osobnog mu automobila te je nađeno još 300 grama marihuane pakirane u desetak PVC vrećica. Uz to je imao i digitalnu vagu. Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštenog stavljanja u promet opojne droge doveden je pritvorskom nadzorniku u ponedjeljak navečer. U utorak je doveden na državno odvjetništvo da iznese obranu nakon čega će se odlučit o istražnom zatvoru.

Otprije je prijavljivan zbog zlouporabe opojne droge, ali ne za prodaju već posjedovanje. Osim toga ima više od 20 krađa u dosjeu.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 18:07