Crna kronikaza volanom s 1,6 promila

Imamo rekordera: pijan, bez dozvole vozio neregistrirani automobil; I sada mora platiti 27.700 kuna!

Piše Hina

S rekordnih 27.700 kuna prekršajno je kažnjen 33-godišnji prometni recidivist koji je s neregistriranim i neosiguranim automobilom, bez vozačke dozvole vozio pod utjecajem alkohola, objavila je u ponedjeljak koprivničko-križevačka policija.

Osim visoke novčane kazne 'zaradio' je i zabranu upravljanja, devet mjeseci nakon što stekne pravo na upravljanje motornim vozilom.

Za vikend na hrvatskim prometnicama čak stotinu nesreća, policija bez milosti prema prekršiteljima: ispisali dvije tisuće kazni, najstrože kažnjen vozač u Dalmaciji

Mladić je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici - Stalna služba Đurđevac doveden kada je, u nedjelju oko 2 sata 'ulovljen' u Reki, u Ulici Kralja Zvonimira, upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima B kategorije. Utvrđeno je i kako je bio pod utjecajem alkohola od 1,61 promila.

Policija napominje kako je, slijedom primjene novih odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, tijekom vikenda proveden žurni prekršajni postupak.
 

#VOZIO PIJAN