stdClass Object ( [id] => 151068 [title] => IGRE BEZ GRANICA Jenki: Ja sam žrtva, moje je stanove prodavao više puta [alias] => igre-bez-granica-jenki-ja-sam-zrtva-moje-je-stanove-prodavao-vise-puta [catid] => 243 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] => U svom životu proša svega i svačega, ali ovo šta mi je napravija Nedžib Hadžibulić to je vrhunac prijevare - tim je riječima razgovor za “Slobodnu” počeo Dragan Jurišić Jenki koji je uhićen krajem listopada zbog iznude nad Nediljkom Bulićem (Nedžib - op.a.) i njegovom suprugom Marijanom, vlasnicima agencije za nekretnine “Galeb”.


Jenki je uhićen u policjiskoj akciji u prostorijama agencije zajedno s Tomom Roščićem i Ivanom Stupalom. Njih su dvojica nakon ispitivanja puštena, dok je Jenki pritvoren i iza rešetaka je proveo više od mjesec dana.

- Ma ja neman pojma zašto san ja uopće bija zatvoren. Pokušava san to prokljuviti, ali nisan uspija. Ja nisan počinija kazneno djelo iznude koje mi se na teret stavlja. Prijavu protiv mene su podnili Nedžib koji se predstavlja kao Nediljko i Marijana.

Upozna sam ga prije godinu i po dana priko jednog građevinskog poduzetnika, a on je zna da moja obitelj i ja želimo se baviti turizmom i da želimo ulagati u nekretnine i potom ih iznajmljivati i tako vraćati uloženo.

Prvi su poslovi priko njegove agencije bili korektni i nisan ima razloga sumnjati u njega. Ponudija mi je da preko njegove agencije iznajmljujem stanove i da će on plaćati sve troškove i poreze, da će mi mjesečno isplaćivati dvije tisuće kuna po stanu - govori Jenki.

Kaže da mu je Hadžibulić u par navrata prodavao nekretnine s nesređenim zemljišno - knjižnim stanjem za koje je jamčio da će biti riješeno, ali je govorio da se to odmah može dati u najam.

‘Virova san mu’

- Ja san budala u to povirova, a do danas to nije riješeno. Jedina moja greška je bila šta nisam provjerava dokumentaciju vezano za poslovanje s Bulićem, oni su mi uredno isplaćivali najamninu za prodane mi stanove i sve je tako išlo dok me nije zvala odvjetnica vlasnika jednog od stanova i pitala me jesam li ja kupio stan i jesam li ga platio u cijelosti.

Ne mogu govoriti o imenima u interesu istrage. Kad san reka da ga je isplatio moj punac priko agencije “Galeb”, rekla mi je da je njen klijent još u stanu, da tamo nema nikakvih podstanara te da on nema pojma da je stan prodan i da mu Bulić nije da novac.

Zva san Hadžibulića, a on mi je reka da će on to riješiti za 15-ak dana. To naravno nisu riješili i ta je odvjetnica, koliko znam, digla kaznenu prijavu protiv njega - pojašnjava Jenki dodajući da su Nedžab i Marijana na razne načine dolazili do punomoći od vlasnika za prodaju stanova.

Potom bi taj stan prodali više puta, a kao punomoćnici bi uzimali novac koji nikad ne bi isplatili vlasniku.

‘Nisan tija u novine’

- Dozna sam da je neke od mojih stanova prodava više puta i da je svim tim osobama za isti stan plaća najam tvrdeći da je stan u njihovo ime iznajmio.

Nakon šta se klupko počelo odmotavati došla mi je jedna žena govoreći da misli kako ja njega “čuvam”. Rekla mi je da ju je privarija, da ju je iselija iz stana, da je proda njenu kuću i da je izvara za 400 tisuća eura.

Reka san joj da ja njega ne čuvan, da šta se mene tiče, neka ga odma prijavi. Ali san joj reka i da meni nije u interesu da to izlazi u novine, jer ako izađe, onda svi pušimo jer mu onda nijedna banka neće dati kredit i mi ćemo ostati bez love. Cila se priča svela na to.

Tili su neki to dati i prije svega ovoga u novine, ali sam ja to pokušava zaustaviti, govorija san in da dignu tužbu, ali da ne daju u novine - kazuje Jenki.

Kaže da ga je nakon razgovora s njegovim odvjetnikom i odvjetnikom jedne treće oštećene osobe Hadžibulić zvao u kancelariju.

- Doša san najnormalnije u kancelariju, mislija san da će mi vratiti pare nakon čega bi raskin ija ugovor i tako riješija problem za taj jedan stan. E, al onda mi je počeja govoriti da je izgubija ugovore, da ne zna kako će i šta će, da nema love i da on meni ništa nije dužan...

Odgovorija san mu: “Šta je tebi, jesi ti normalan, kako si izgubija ugovore, privarija si me za 700 tisuća eura za stanove koje san ti platija, a ne mogu se na njih uknjižiti."

Otiša san doma, uzeja te ugovore koje je on kao izgubija i donija mu ih natrag. Reka san mu: “Jesi ti normalan, ti meni govoriš da mi nisi dužan.”

On je valjda tija mene isprovocirati, mislija je da ću ga ja tući, a u zahodu je bilo 5-6 policajaca. Reka san mu da će ga neko ubiti, da meni dođe da ga isičen grickalicon za nokte koliko me zavida i koliko me vuče za nos. I onda su oni policajci izašli ka u filmu sa pištoljima i uhitili me. Niti san ga tuka, niti san mu pritija, niti san ga taka niti išta.

Dok san bija kod njega zva me Tomo i pita me di san. Reka san in “u debeloga”, aj dođi jer smo posli morali ići obaviti neki posa na poreznu. Tomo je zna di je to jer je on, kad mene nije bilo u Splitu, uzima najam i doša je sa svojim prijateljem Stupalom.

Nemam pojma za nikakve stanove u Makarskoj, to je stvar koja je izmišljena. Znan da je govorija da ima tri kuće na Čiovu, kod Omiša i u Makarskoj na koje je tija staviti hipoteku za dizati kredit.

Ja neman veze s tin, on je nudija da će na njih dizati kredite, da se strpimo i da će nan vratiti lovu. Koliko znan, te kuće nisu bile njegove, nego su ti ljudi bili voljni njemu ka dati kuće za hipoteku za kredit, takva je bila njegova priča - pojašnjava Jurišić i dodaje kako je laž da je prijetio Bulićevoj djeci.

- Dici nisan pritija ni u ludilu, pa ja san mu malom dava lovu za rođendan, dici san dava za sladoled i cigare. Radije bi, evo, da odma poginen nego dozvoliti sebi da pritin dici, pa šta su oni krivi šta in ćaća radi. On može govoriti šta oće.

Ma pazi, evo sad uzmimo za primjer da san ja zajeba ljude za jedno pet milijuna eura ka šta je on. Šta bi napravija? Zaletija bi se i udrija glavon u zid i reka: “Aj koji je najopasniji, aha Jenki” i onda bi otiša u policiju i prijavija da me Jenki izudara i nagovorija bi ženu da svjedoči da me Jenki istuka.

Je, na njega san vika i to je točno, normalno kad bi me iživcira. Al pitan se kako bi bilo tko reagira da ga neko zavalja za par stotina tisuća eura i da onda govori da nema love, da ne može platiti.

Meni je najgore šta mi je familija virovala i šta su sad svi ispušili, šta novac moran vratiti, a vjerojatno ga nikad neću od Hadžibulića dobiti. Jer on na sebi nema ništa,“ni kučeta ni mačeta”.

Koliko znan, protiv Bulića su prevarene osobe dosad podnile 35 kaznenih prijava. Dozna san i da prijeti ljudima koje je privarija da neće dobiti pare i da će završiti u zatvoru ka ja samo ako ga prijave.

Nikad ja njega nisan kamatarija jer se takvim i sličnim poslovima nikad nisan bavija. Meni je sve ovo pričinilo veliku štetu, zbog svega poslovni partneri mi otkazuju već ugovorene poslove - zaključuje Jenki i dodaje kako što se tiče napisa o tome da je namjerno potopio brod te naplatio štetu od osiguranja može dokazati da se brod nalazi na suhom vezu i da od nijednog osiguranja nije naplaćena šteta.

vladimir urukalo, foto: nikola vilić / cropix


[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Ja san  tija spriječiti da sve ide u novine jer mi prevareni nikad ne bismo dobili novac [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => dragan jurišić priča kako je njega i mnoge druge izvarao nedžib hadžibulić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2011-12-08 11:12:34 [created_by] => 33 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2011-12-09 01:27:25 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2011-12-08 11:27:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 13759 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 243 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz crne kronike. [menu-meta_keywords] => vijesti, crna kronika, nesreće, tragedije [secure] => 0 [page_title] => Crna kronika [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 0 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 1 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2011/12/08/Crna kronika/jurisic_jenki1-071211_thumb.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "404x289" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 243 [name] => Crna kronika [alias] => crna-kronika [description] => [parent] => 119 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 4 [params] => {"inheritFrom":"119","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Small","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"1","itemRelatedAuthor":"1","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15118687 Threads: 3 Questions: 3162252886 Slow queries: 7073083 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235189919 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 53 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /vijesti/crna-kronika ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /vijesti/crna-kronika/igre-bez-granica-jenki-ja-sam-zrtva-moje-je-stanove-prodavao-vise-puta-151068 [printLink] => /vijesti/crna-kronika/igre-bez-granica-jenki-ja-sam-zrtva-moje-je-stanove-prodavao-vise-puta-151068?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 172608 [name] => draganjurišić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => draganjurisic [link] => /tag/draganjurisic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 231212 [name] => draganjurišićjenki [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => draganjurisicjenki [link] => /tag/draganjurisicjenki ) [2] => stdClass Object ( [id] => 159584 [name] => jenki [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => jenki [link] => /tag/jenki ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Ja san  tija spriječiti da sve ide u novine jer mi prevareni nikad ne bismo dobili novac [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => dragan jurišić priča kako je njega i mnoge druge izvarao nedžib hadžibulić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => IGRE BEZ GRANICA Jenki: Ja sam žrtva, moje je stanove prodavao više puta [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-08-49-02-33 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/12/08/Crna kronika/jurisic_jenki1-071211_thumb.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/12/08/Crna kronika/jurisic_jenki1-071211_thumb.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}U svom životu proša svega i svačega, ali ovo šta mi je napravija Nedžib Hadžibulić to je vrhunac prijevare - tim je riječima razgovor za “Slobodnu” počeo Dragan Jurišić Jenki koji je uhićen krajem listopada zbog iznude nad Nediljkom Bulićem (Nedžib - op.a.) i njegovom suprugom Marijanom, vlasnicima agencije za nekretnine “Galeb”.


Jenki je uhićen u policjiskoj akciji u prostorijama agencije zajedno s Tomom Roščićem i Ivanom Stupalom. Njih su dvojica nakon ispitivanja puštena, dok je Jenki pritvoren i iza rešetaka je proveo više od mjesec dana.

- Ma ja neman pojma zašto san ja uopće bija zatvoren. Pokušava san to prokljuviti, ali nisan uspija. Ja nisan počinija kazneno djelo iznude koje mi se na teret stavlja. Prijavu protiv mene su podnili Nedžib koji se predstavlja kao Nediljko i Marijana.

Upozna sam ga prije godinu i po dana priko jednog građevinskog poduzetnika, a on je zna da moja obitelj i ja želimo se baviti turizmom i da želimo ulagati u nekretnine i potom ih iznajmljivati i tako vraćati uloženo.

Prvi su poslovi priko njegove agencije bili korektni i nisan ima razloga sumnjati u njega. Ponudija mi je da preko njegove agencije iznajmljujem stanove i da će on plaćati sve troškove i poreze, da će mi mjesečno isplaćivati dvije tisuće kuna po stanu - govori Jenki.

Kaže da mu je Hadžibulić u par navrata prodavao nekretnine s nesređenim zemljišno - knjižnim stanjem za koje je jamčio da će biti riješeno, ali je govorio da se to odmah može dati u najam.

‘Virova san mu’

- Ja san budala u to povirova, a do danas to nije riješeno. Jedina moja greška je bila šta nisam provjerava dokumentaciju vezano za poslovanje s Bulićem, oni su mi uredno isplaćivali najamninu za prodane mi stanove i sve je tako išlo dok me nije zvala odvjetnica vlasnika jednog od stanova i pitala me jesam li ja kupio stan i jesam li ga platio u cijelosti.

Ne mogu govoriti o imenima u interesu istrage. Kad san reka da ga je isplatio moj punac priko agencije “Galeb”, rekla mi je da je njen klijent još u stanu, da tamo nema nikakvih podstanara te da on nema pojma da je stan prodan i da mu Bulić nije da novac.

Zva san Hadžibulića, a on mi je reka da će on to riješiti za 15-ak dana. To naravno nisu riješili i ta je odvjetnica, koliko znam, digla kaznenu prijavu protiv njega - pojašnjava Jenki dodajući da su Nedžab i Marijana na razne načine dolazili do punomoći od vlasnika za prodaju stanova.

Potom bi taj stan prodali više puta, a kao punomoćnici bi uzimali novac koji nikad ne bi isplatili vlasniku.

‘Nisan tija u novine’

- Dozna sam da je neke od mojih stanova prodava više puta i da je svim tim osobama za isti stan plaća najam tvrdeći da je stan u njihovo ime iznajmio.

Nakon šta se klupko počelo odmotavati došla mi je jedna žena govoreći da misli kako ja njega “čuvam”. Rekla mi je da ju je privarija, da ju je iselija iz stana, da je proda njenu kuću i da je izvara za 400 tisuća eura.

Reka san joj da ja njega ne čuvan, da šta se mene tiče, neka ga odma prijavi. Ali san joj reka i da meni nije u interesu da to izlazi u novine, jer ako izađe, onda svi pušimo jer mu onda nijedna banka neće dati kredit i mi ćemo ostati bez love. Cila se priča svela na to.

Tili su neki to dati i prije svega ovoga u novine, ali sam ja to pokušava zaustaviti, govorija san in da dignu tužbu, ali da ne daju u novine - kazuje Jenki.

Kaže da ga je nakon razgovora s njegovim odvjetnikom i odvjetnikom jedne treće oštećene osobe Hadžibulić zvao u kancelariju.

- Doša san najnormalnije u kancelariju, mislija san da će mi vratiti pare nakon čega bi raskin ija ugovor i tako riješija problem za taj jedan stan. E, al onda mi je počeja govoriti da je izgubija ugovore, da ne zna kako će i šta će, da nema love i da on meni ništa nije dužan...

Odgovorija san mu: “Šta je tebi, jesi ti normalan, kako si izgubija ugovore, privarija si me za 700 tisuća eura za stanove koje san ti platija, a ne mogu se na njih uknjižiti."

Otiša san doma, uzeja te ugovore koje je on kao izgubija i donija mu ih natrag. Reka san mu: “Jesi ti normalan, ti meni govoriš da mi nisi dužan.”

On je valjda tija mene isprovocirati, mislija je da ću ga ja tući, a u zahodu je bilo 5-6 policajaca. Reka san mu da će ga neko ubiti, da meni dođe da ga isičen grickalicon za nokte koliko me zavida i koliko me vuče za nos. I onda su oni policajci izašli ka u filmu sa pištoljima i uhitili me. Niti san ga tuka, niti san mu pritija, niti san ga taka niti išta.

Dok san bija kod njega zva me Tomo i pita me di san. Reka san in “u debeloga”, aj dođi jer smo posli morali ići obaviti neki posa na poreznu. Tomo je zna di je to jer je on, kad mene nije bilo u Splitu, uzima najam i doša je sa svojim prijateljem Stupalom.

Nemam pojma za nikakve stanove u Makarskoj, to je stvar koja je izmišljena. Znan da je govorija da ima tri kuće na Čiovu, kod Omiša i u Makarskoj na koje je tija staviti hipoteku za dizati kredit.

Ja neman veze s tin, on je nudija da će na njih dizati kredite, da se strpimo i da će nan vratiti lovu. Koliko znan, te kuće nisu bile njegove, nego su ti ljudi bili voljni njemu ka dati kuće za hipoteku za kredit, takva je bila njegova priča - pojašnjava Jurišić i dodaje kako je laž da je prijetio Bulićevoj djeci.

- Dici nisan pritija ni u ludilu, pa ja san mu malom dava lovu za rođendan, dici san dava za sladoled i cigare. Radije bi, evo, da odma poginen nego dozvoliti sebi da pritin dici, pa šta su oni krivi šta in ćaća radi. On može govoriti šta oće.

Ma pazi, evo sad uzmimo za primjer da san ja zajeba ljude za jedno pet milijuna eura ka šta je on. Šta bi napravija? Zaletija bi se i udrija glavon u zid i reka: “Aj koji je najopasniji, aha Jenki” i onda bi otiša u policiju i prijavija da me Jenki izudara i nagovorija bi ženu da svjedoči da me Jenki istuka.

Je, na njega san vika i to je točno, normalno kad bi me iživcira. Al pitan se kako bi bilo tko reagira da ga neko zavalja za par stotina tisuća eura i da onda govori da nema love, da ne može platiti.

Meni je najgore šta mi je familija virovala i šta su sad svi ispušili, šta novac moran vratiti, a vjerojatno ga nikad neću od Hadžibulića dobiti. Jer on na sebi nema ništa,“ni kučeta ni mačeta”.

Koliko znan, protiv Bulića su prevarene osobe dosad podnile 35 kaznenih prijava. Dozna san i da prijeti ljudima koje je privarija da neće dobiti pare i da će završiti u zatvoru ka ja samo ako ga prijave.

Nikad ja njega nisan kamatarija jer se takvim i sličnim poslovima nikad nisan bavija. Meni je sve ovo pričinilo veliku štetu, zbog svega poslovni partneri mi otkazuju već ugovorene poslove - zaključuje Jenki i dodaje kako što se tiče napisa o tome da je namjerno potopio brod te naplatio štetu od osiguranja može dokazati da se brod nalazi na suhom vezu i da od nijednog osiguranja nije naplaćena šteta.

vladimir urukalo, foto: nikola vilić / cropix


[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/igre-bez-granica-jenki-ja-sam-zrtva-moje-je-stanove-prodavao-vise-puta-151068 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=ecdb662d92ff50fa35d5796fc0df8f31fc5d8e8e [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=IGRE+BEZ+GRANICA+Jenki%3A+Ja+sam+%C5%BErtva%2C+moje+je+stanove+prodavao+vi%C5%A1e+puta&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fcrna-kronika%2Figre-bez-granica-jenki-ja-sam-zrtva-moje-je-stanove-prodavao-vise-puta-151068 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fcrna-kronika%2Figre-bez-granica-jenki-ja-sam-zrtva-moje-je-stanove-prodavao-vise-puta-151068 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Ja san  tija spriječiti da sve ide u novine jer mi prevareni nikad ne bismo dobili novac [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => dragan jurišić priča kako je njega i mnoge druge izvarao nedžib hadžibulić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Crna kronikadragan jurišić priča kako je njega i mnoge druge izvarao nedžib hadžibulić

IGRE BEZ GRANICA Jenki: Ja sam žrtva, moje je stanove prodavao više puta

Piše PSD.
8. prosinca 2011. - 12:27
U svom životu proša svega i svačega, ali ovo šta mi je napravija Nedžib Hadžibulić to je vrhunac prijevare - tim je riječima razgovor za “Slobodnu” počeo Dragan Jurišić Jenki koji je uhićen krajem listopada zbog iznude nad Nediljkom Bulićem (Nedžib - op.a.) i njegovom suprugom Marijanom, vlasnicima agencije za nekretnine “Galeb”.


Jenki je uhićen u policjiskoj akciji u prostorijama agencije zajedno s Tomom Roščićem i Ivanom Stupalom. Njih su dvojica nakon ispitivanja puštena, dok je Jenki pritvoren i iza rešetaka je proveo više od mjesec dana.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 10:49