StoryEditor
Crna kronikaincident na granici

Hrvatski policajac pucao iz pištolja na ilegalnog migranta; Nepoznati muškarac napao ga je kada ga je pokušao spriječiti da prijeđe granicu

Piše JL
6. lipnja 2018. - 14:20

Policajac PU karlovačke danas je na području Prilišća u općini Netretić pucao iz pištolja kako bi se obranio od napada nepoznate osobe, javila je to PU karlovačka

Kako neslužbeno doznaje  Jutarnji list. radi se o migrantu koji je ilegalno ušao u Hrvatsku i isto tako pokušao iz nje ući u Sloveniju u ovom pograničnom dijelu Karlovačke županije, a policajac ga je u tome pokušao spriječiti.

- Prilikom zaštite državne granice s Republikom Slovenijom policijski službenik PU karlovačke uporabio vatreno oružje kao sredstvo prisile, tako što je radi odbijanja neposrednog napada na sebe pucao u zemlju u trenutku kada ga je nepoznata osoba krenula fizički napasti.

Napadač se nalazi pod nadzorom policije i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja. Po završetku kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo javnost o svemu utvrđenom - izvijestili su iz PU karlovačke.

Načelnik karlovačke policije Josip Ćelić u izjavi za medije koja slijedi iznijet će detalje postupanja ovog događaja, javlja Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 02:57