StoryEditorOCM
Crna kronikačisti horor

Detalji strave u Donjem Knegincu: Sin (38) ubio oca (64) pa ranio i majku (61)?

Piše Vijesti SD
20. svibnja 2024. - 20:29

U ponedjeljak poslijepodne se u blizini Varaždina dogodila tragedija u kojoj je jedan muškarac nožem ubio drugoga, te je ranio i jednu ženu. Varaždinska policija je priopćila da je napadač (38) uhićen i priveden te traje kriminalističko istraživanje.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, sin je ubio oca pa ranio majku.

image
Željko Hajdinjak/Cropix
image
Željko Hajdinjak/Cropix

Priopćenje varaždinske policije prenosimo u cjelosti:

- Oko 17.25 sati u Donjem Knegincu kod Varaždina, u kući, muškarac starosti 38 godina, nožem je ozlijedio muškarca starosti 64 godine nanijevši mu ubodne rane te ženu starosti 61 godina nanijevši joj rezne rane po ruci, javlja PU varaždinska.

Od zadobivenih ozljeda 64-godišnjak je nakon pružene liječničke pomoći na mjestu događaja preminuo, dok je 61-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

38-godišnjak je uhićen i priveden u PP Varaždin, te je u tijeku kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela.

image
Željko Hajdinjak/Cropix

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koja će obaviti očevid uz pomoć policijskih službenika. Također je odredila obdukciju preminulog.

image
Željko Hajdinjak/Cropix
image
Željko Hajdinjak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 10:44