StoryEditor
Crna kronikapodnesena Kaznena prijava

Hadžihafizbegovićeva supruga: Stalno plače i jeca, dotuklo bi ga kada bih mu rekla što sve o njemu pišu...

Piše PSD.
14. listopada 2014. - 20:49
Nakon što je stigla vijest da je protiv bosanskohercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića sisačko-moslavačka Policijska uprava zbog izazivanja prometne nesreće na autocesti A3 podnijela kaznenu prijavu, Dnevni avaz je uspio stupiti u kontak s njegovom suprugom Aidom, koja kaže da njezinoj obitelji prijavu još nitko nije dostavio.

Napominje i da Emira policija još nije saslušala te da je njezin suprug i dalje u stanju velikog šoka, smješten u bolnici u Novoj Gradiški.
- Tužba još nikada nije došla do nas. Policija nije uzimala nikakve izjave od Emira. U ovoj bolnici gdje je Emir u isto vrijeme dok je njemu jučer bila operacija, bila je i obdukcija ženi koja je nažalost umrla. Njoj će danas ili sutra biti pokop. Mi smo već sućut njezinoj obitelji izrazili putem telegrama - kazala je Aida.

Na pitanje jesu li se sreli s članovima obitelji poginule žene i optužuju li ih za njezinu smrt, odgovorila je da nisu imali kontakt s njima.
- Ja sam tražila jutros u patologiji od jedne krasne doktorice njihove kontakte. Dala mi je broj telefona i adresu, u naše ime čak poslala telegram. Kontaktirat ćemo ih kad prođe neko vrijeme, iako je teško. Osjećam potrebu da što prije stupim u kontakt s nekim od njih. Ne izlazim nigdje iz bolnice, ovdje sam uz Emira. On je u dubokom šoku zbog svega što se dogodilo. Ne bih Emiru prenijela to što mediji pišu, to bi ga dotuklo. Uzet ćemo odvjetnika. Pripremamo materijal. Najvažnije je da sve prođe kako treba, da Emir bude dobro, a i da ova obitelj bude dobro. S obzirom na tjelesne ozljede, uskoro ćemo se preseliti u drugu bolnicu da mu ih saniraju - istaknula je.

Kaže da je operacija ruke protekla uspješno, ali sada treba sanirati napuknuće lumbalnog dijela kralješnice.
- Bio je neurokirurg, kaže da lumbalni kralježak treba učvrstiti, stabilizirati. Dobri ljudi ovdje su poduzeli sve što su mogli, a u Zagreb ćemo se premjestiti kada Emir bude dobro, da može vidjeti što će s projektom u kojem je trebao sudjelovati. On je trebao u ponedjeljak ići na snimanje filma u Makedoniju. Ali, eto vidite, nikada čovjek ne zna što ga čeka. On se mora osposobiti da može ići raditi, ali u šoku je dubokom, trebat će mu vremena. Emir je pokretan, leži, ali ne preporučuje se kretanje dok se ne fiksira ozljeda kralješnice. On leži, spava. Cijelu noć je bio nemiran, nije se mogao smiriti. Molim tko god dođe da spominje kako je došlo do nesreće, jer kada krene pričati, onda plače, jeca. Pokušavam ga stabilizirati - pojasnila je Aida.


Jutros: Kaznena prijava protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića: Vozio je prebrzo i ubio ženu


Sisačka policija podnijela je protiv poznatog bosansko-hercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Kao što smo već pisali Hadžihafizbegović je na autocesti kod Novske, u mjestu Bročice, udario ženu koja je kasnije umrla u bolnici u Novoj Gradiškoj. Riječ je o 63-godišnjoj Ankici Kuduz. Nesreća se dogodila na mjestu gdje je dvadesetak minuta prije još uvijek nepoznati vozač porušio više svjetlećih znakova, kojima je promet zbog radova na autocesti preusmjeravan na desni vozni trak. To se vozilo nije zaustavilo, iako je uništilo svijetleće oznake i sisačka policija za njim intenzivno traga, doznajemo u PU Sisačko-moslavačkoj. Protiv toga nepoznatog vozača policija je podnijela prekršajnu prijavu zbog bijega s mjesta nesreće.

Prekršajno je prijavljen i vozač osobnog vozila P. A. (46) iz Cerne, zbog neprilagođene brzine. On je, Nakon što je naletio na porušene svjetleće oznake, zaustavio vozilo u zaustavnom traku kako bi promijenio probušenu gumu. Dvije putnice u vozilu izašle su van i stajale pojkraj vozila, gledajući kako vozač mijenja gumu. Emir Hadžihafizbegović na njih je naletio svojom Škodom superb velikom brzinom, obrazloženo je u kaznenoj prijavi.

Naime, do mjesta uništenih svijetleći oznaka vozači su trebali doći sa smanjenom brzinom jer su znakovi na autocesti upozoravali na radove i obvezno smanjenje brzine. Toga se nisu pridržavali oba prijavljena vozača. Prekršajna prijava podnesena je protiv još jednog vozača iz Zagreba koji je nedugo nakon ove nesreće naletio na uništene svjetleće oznake. I on je vozio nepropisno brzo.

Mate Piškor
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. prosinac 2021 16:11