StoryEditorOCM
Crna kronikasud u rijeci

Godinama silovao suprugu, tukao je i dok je bila trudna, zlostavljao je i djecu; konačno je osuđen

Piše vijesti sd
15. srpnja 2024. - 10:47
Supruga i djeca godinama su trpjeli nasilje, prijetnje i ucjene zlostavljača (ilustracija)/Shutterstock

Na Županijskom sudu u Rijeci na jedinstvenu kaznu od 25 godina zatvora nepravomoćno je osuđen 36-godišnjak. Osuđen je za višekratno silovanje suprugu zbog čega je višestruko ostala trudna, tukao ju je dok je bila trudna, tjerao je da prosjači, zlostavljao je i ponižavao. Tukao je i djecu.

Taj 36-godišnjak, rodom iz BiH, živi u Zagrebu, nezaposlen je i bez imovine, a suprugu i petero djece je zlostavljao od početka 2005. do sredine veljače 2019. godine. Pojedinačno je za svako silovanje supruge dobio po osam godina zatvora, a osim što ju je silovao, vrijeđao ju je, tukao, omalovažavao, prijetio joj smrću, piše Burin, prenosi Večernji list.

Dok je bila trudna, udarao ju je nogama u trbuh, a kad je s jednim djetetom došla iz rodilišta i odbila piti alkohol, uzeo joj je dijete i bacio ga.... Jednom ju je zaključao na balkon, jednom je dijete od dvije godine bacio iz kolica, djecu je tukao.... Kako ona nije imala dokumente te kako je u Hrvatskoj živjela ilegalno, prisiljavao ju je da prosjači po Zagrebu i Velikoj Gorici. Na kraju je nesretna žena ipak uspjela s djecom pobjeći od 36- godišnjaka.

image

Nesretna žena konačno je s djecom uspjela pobjeći od zlostavljača (ilustracija)

Paun Paunović/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 15:13