StoryEditor
Crna kronikaOSUMNJIČENE

Dvije žene u mjestu pokraj Sinja držale čak deset ilegalnih aparata za igre na sreću, policija ih oduzela i podnijela prijave

4. prosinca 2020. - 23:31
IlustracijaSHUTTERSTOCK

Sinjska policija je u mjestu Karakašica otkrila deset ilegalnih aparata na sreću u dva tamošnja ugostiteljska objekta te je prijavila dvije vlasnice.

Sredinom listopada i početkom studenog 2020.godine, policijski službenici su utvrdili da se u dva ugostiteljska objekta nalazi po pet aparata za igre na sreću bez markica Ministarstva financija.

Zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela aparati su oduzeti i pohranjeni u Policijsku postaju, te ih je u sklopu istraživanja pregledao inspektor Ministarstva financija.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su prijavljene žene imale cilj pribavljanja imovinske koristi, jer su bez odobrenja nadležnog tijela obavljale djelatnost javnog priređivanja, obavljanja ili promicanja nedozvoljenih igara na sreću.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 35-godišnjakinje i 56-godišnjakinje podnesena su kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Policija je 6.studenoga i zatekla u jendom lokalu nekoliko gostiju kako igraju na tim ilegalnim aparatima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2021 10:59