StoryEditorOCM
Crna kronikaSVAĐA ESKALIRALA

Drama u Popovači, žena posegnula za nožem i pokušala ubiti muža: On završio u bolnici, ona u zatvoru

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
19. kolovoza 2024. - 19:45
Bilice, 160824. Jedna osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreci na cesti Bilice - Tromilja na brdu Trtar.Niksa Stipanicev/Cropix

Žustra svađa koja se odvijala jučer u popodnevnim satima u obiteljskoj kući na području Popovače rezultirala je i fizičkim obračunom supružnika pa je na kraju intervenirala Hitna, ali i policija.

I dok je 61-godišnji muškarac s vidljivim ozljedama prevezen vozilom Hitne u sisačku Opću bolnicu, njegova 60-godišnja partnerica je završila u policijskoj postaji na kriminalističkom istraživanju, doznaje Jutarnji list

Nakon što su s njom obavili razgovor, kao i sa oštećenim kojem su srećom utvrđene lakše tjelesne ozljede, policija je uz niz prikupljenih dokaza odlučila ženu kazneno prijaviti za pokušaj ubojstva.

- Sumnjiči ju se da je u obiteljskoj kući na području Popovače, nakon verbalnog sukoba fizički napala muškarca te ga oštrim predmetom ozlijedila. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke - kažu iz sisačke policije.

Iduće je na potezu tužiteljstvo koje treba odlučiti hoće li za 60-godišnjakinju predložiti određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora ili će ju, nakon što iznese obranu, pustiti da se u daljnjem tijeku postupka brani sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 18:50