StoryEditorOCM
Crna kronikaPozlilo mu na nasipu

Tragedija na obuci: mladi pripadnik ATJ Lučko (30) jutros preminuo u bolnici, uzrok smrti je još uvijek nepoznat. S njim doveden i kolega

Piše Marko Didić
6. rujna 2022. - 13:08

Mladi pripadnik Antiterorističke postrojbe Lučko preminuo je jutros u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, a uzrok smrti je još uvijek nepoznat. Tijelo će biti prevezeno na obdukciju i tek onda će se znati što je kod pripadnika ATJ Lučko uzrokovalo smrt. Njegov drugi kolega koji je zajedno s njim doveden jučer u bolnicu je stabilno i izvan je životne opasnosti.

Kako doznajemo, preminuli je imao 30 godina i bio je selektiran u grupi od trideset policajaca koji su počeli pripreme za budući selekcijski postupak, a pozlilo mu je kada je s ostalim kolegama trčao na nasipu.

Obojica policajaca su novi članovi ATJ Lučko, a u vrijeme nesretnog događanja koji se zbio jučer su se nalazili na pripremama za budući selekcijski postupak. Bio je to njihov prvi dan priprema.

Tek kada se prođu pripreme, počinje selekcijski postupak koji je zahtjevan, traje par mjeseci i tek najbolji postaju stalni pripadnici Aninterorističke postrojbe Lučko.

U MUP-u su dobili naš upit na ovu temu, ali su nam rekli da se još uvijek provode izvidi i utvrđuju sve okolnosti ovog događaja te će javnost tijekom dana biti o tome detaljno obaviještena.

Iz MUP-a, dakle, ništa ne skrivaju nego im je potrebno vrijeme da utvrde sve činjenice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2022 05:33