StoryEditorOCM
Crna kronikaNOVI DETALJI

Severina nakon pljačke: ‘Stvari se mogu nadoknaditi, ali meni je ukradeno nešto drugo...‘; Lopovi čekali da pjevačica i Petrović napuste stan, poprskali kameru...

Piše Vinko Paić, Dušan Miljuš
14. lipnja 2021. - 19:17

Severina je danas doživjela pravu dramu.

Kako saznajemo provaljeno joj je u zagrebački stan u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku. Izvori bliski pjevačici potvrdili su nam kako su u stan ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu.

Iako posljednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu.

image
Zgrada u kojoj zivi Severina u čijem je stanu danas počinjeno razbojništvo
Goran Mehkek/Cropix

Ispred zgrade u ovom se trenutku nalazi nekoliko policijskih automobila, dok se u stanu obavlja očevid.

- Danas u prijepodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu tjelesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja, rekli su nam u zagrebačkoj policiji.

- Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju, rekao nam je Davor Grgin, bliski suradnik Severine.

Neslužbeno doznajemo da su svi dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje o tome što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

image
Zgrada u kojoj zivi Severina u čijem je stanu danas počinjeno razbojništvo
Goran Mehkek/Cropix

Severina Kojić večeras je za Jutarnji list izjavila:

-  Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ‘ukrali dijete’, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je Severina. 

Kako neslužbeno doznaju počinitelji su najvjerojatnije opservirali Severinin penthouse i u akciju krenuli u trenutku kad su Severina i njezin menadžer Tomica Petrović izašli iz stana. No nisu očekivali da bi u stanu mogla biti spremačica, koja policiji nije mogla dati korisne podatke o njihovu opisu, jer su vrlo brzo napustili stan.

Ono što je policiji znakovito jest da je jedna nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan bila pošpricana sprejem, a na potezu njihova kretanja ima još nadzornih kamera pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniteljima.

image
Zgrada u kojoj zivi Severina u čijem je stanu danas počinjeno razbojništvo
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. veljača 2023 02:23