Crna kronikaSvirepi čin

Doznajemo detalje uhićenja trostrukog ubojice: Mirno je sjedio u kafiću, kao da se ništa nije dogodilo. Kad je do njega došao specijalac odsjekle su mu se noge...

Piše PSD
Split, 110120. Trostruko ubojstvo na splitskim ulicama na Sperunu i u Radmilovica ulici. Na fotografiji: SperunJakov Prkic/Cropix

Kako doznajemo od svjedoka, trostruki ubojica F. Z. (25) uhićen je u jednom ugostiteljskom objektu na Skalicama gdje je pješice pobjegao nakon počinjenog zločina.

- U rujnu su mu ovi koje je ubio prijetili i nožem, od tada je potpuno rastrojen, pa je tako i u kafiću nakon zločina sjedio s bratom kao da se ništa nije dogodilo. Mirno se predao policiji, no kad mu je prišao oveći specijalac, od straha su mu se oduzele noge – ispričali su nam svjedoci.

– U kafić je prvi stigao srednji brat, koji je rekao: "Jeste li čuli što se dogodilo, brat mi je ubio ove!" Nešto kasnije u kafić je stigao i njihov otac, kao i počinitelj. Nakon 45 minuta u kafić je ušao specijalac, a otac je, dok je specijalac odvodio njegova sina ubojicu, rekao: "Drži se, sve će se doznati!" - ispričao je za Slobodnu svjedok događaja.

#MASAKR U SPLITU