StoryEditor
Crna kronikaPOKUŠAJ UBOJSTVA

Doznajemo detalje krvavog napada u Živogošću: pijani 24-godišnjak nož je uzeo sa šanka i nasrnuo oštricom na vrat 26-godišnjaka, ali incidentu nije prethodio sukob; Ranjeni mladić je operiran i stanje mu je stabilno

Piše Katarina Marić Banje
1. prosinca 2019. - 14:10

Mladić koji je noćas u kafiću u Živogošću napadnut nožem i ranjen u vrat operiran je u KBC Split i stanje mu je stabilno. Tijekom nedjelje ujutro u ugostiteljskom objektu je napravila očevid Služba za očevide i kriminalističku tehniku uz inspektore Policijske postaje Makarska u koordinaciji s državnim odvjetništvom.

Nad uhićenim 24-godišnjakom je u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojeg će se dovesti pritvorskom nadzorniku.

Sukob u Živogošću: u ugostiteljskom objektu teško ozlijeđen 26-godišnjak, zadobio je ubodnu ranu i hitno je prebačen u splitski KBC, jedna osoba privedena

Prema prvim informacijama, prije napada nožem na 26-godišnjaka nije bilo svađe ni fizičkog sukoba. Navodno se 24-godišnjak oko 22.30 sati digao sa svog mjesta za stolom, došao do šanka odakle je uzeo nož i nasrnuo na 26-godišnjaka.

Radi se o ubodno reznoj rani koja nije duboka, ali je dosta duga. Ranjeni mladić je hitno prebačen u bolnicu gdje je operiran te je utvrđeno da ima tešku tjelesnu ozljedu.

Napadača je policija zatekla na mjestu događaja. Nakon uhićenja mu je izmjerena koncentracija alkohola u krvi od 2,5 promila.

Protiv njega će ići kaznena prijava za pokušaj ubojstva, a nakon ispitivanja na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu će se odlučiti o istražnom zatvoru.

#žIVOGOšćE#UBOD NOžEM

Izdvojeno