StoryEditorOCM
Crna kronikaovo su svi incidenti

Dosje ‘Central‘: djevojci lomili kosti, momka šipkom po koljenu, a tek suzavac i stampedo. No, došli su novi redari...

3. srpnja 2024. - 21:02

Dvije pune godine je prošlo od zadnjeg većeg izgreda koji se povezivao s popularnim noćnim klubom “Central” u Splitu. U udarnim vijestima se ime kluba na Trgu Gaje Bulata ponovno pojavilo nakon incidenta u noći s utorka na srijedu kada su u padu stakla s izloga robne kuće neposredno uz ulaz u lokal ozlijeđene 24 osobe.

Mahom se radilo o stranim državljanima starim od 16 do 20 godina, od kojih su dvoje zadobili teže,a 22 lakše tjelesne ozljede. U splitskoj bolnici su na liječenju zadržani djevojka s reznim ranama po tijelu i mladić s ubodnom ranom natkoljenice. Nisu u opasnosti po život, ali liječnici žele još neko vrijeme pratiti razvoj situacije s ozljedama.

Do pada stakla je došlo oko ponoć i 15 sati zbog guranja omladine pred ulazom u klub, kada su se gurajući se u gužvi natisnuli o staklo izloga. Od razbijenog stakla zadobili su posjekotine iz kojih su i sutradan ujutro ostali tragovi krvi na kamenim pločama i okviru izloga.

Upitali smo Vedrana Duvnjaka, voditelja kluba, ima li njihova zaštitarska služba obvezu kontroliranja prostora ispred lokala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 22:02