StoryEditorOCM
Crna kronikateške ozljede

Dobre vijesti iz bolnice: 20-godišnji teško ozlijeđeni policajac je pri svijesti, komunicirao je s liječnicima. Progovorio i o trenutku kad je na njega naletio golf

Piše Ivica Marković
30. studenog 2022. - 16:23

Kako doznajemo teško ozlijeđeni 20-godišnji policajac nalazi se i dalje na Jedinici intenzivnog liječenja (JIL) KBC-a Split i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. On je pri svijesti, komunicira sa osobljem JIL-a, suradljiv je i pretpostavke za njegov oporavak su optimistične.

U naletu luđaka koji je upravljao crnim golfom serije 7 policajac je zadobio serijsku frakturu rebara sa frakturom lopatice desne strane i hematopneumotoraksom (izljek krvi u plućnu maramicu uz prisustvo zraka). Odmah po prijamu u bolnicu policajcu je drenirano desno prsište i kako doznajemo, u trenutku pisanja ovog teksta policajac je disao spontano, bez mehaničke potpore (respirator) i kardiociruklacijski je bio stabilan.

Prema neslužbenoj informaciji teško ozlijeđeni policajac je u razgovoru sa medicinskim osobljem rekao, kako je njegova procjena da je vozač golfa vozio brzinom od najmanje 70 km/h i kako uopće nije pokušao stati, već da je samo udario u njega, oborio ga i pobjegao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 00:34