StoryEditorOCM
Crna kronikamonstruozni srbin

Djevojka u koju se automobilom zabio bivši partner podlegla ozljedama, neizvjesni izgledi jednogodišnjega dječaka

Piše vijesti sd
2. listopada 2023. - 17:02

Preminula je 19-godišnja majka u koju se svojim vozilom u nedjelju zabio 26-godišnji bivši partner u Duisburgu. Žena je preminula u bolnici, potvrdili su policija i Državno odvjetništvo u Duisburgu. Jednogodišnji dječak koji se u bolnici još bori za život zajedničko je dijete mlade majke iz Turske i 26-godišnjeg Srbina.

U policiji sumnjaju da je okidač za ovako monstruozan zločin bilo to što je mlada žena htjela napustiti 26-godišnjaka, koji je priveden, piše Fenix-magazin.

Stravična scena dogodila se oko 13 sati. Vozač se Mercedesom C klase zabio u majku i dijete, te bez kočenja udario u zid kuće. Prema riječima jedne svjedokinje, ispred garaže ostala su dječja kolica, a krvi je bilo posvuda.

nasrnuo na nju i na podu

– Najprije se čuo jak udarac. Odmah sam pogledala kroz prozor i vidjela užasnu scenu. Žena i dijete nepomično su ležali na zemlji. Istrčala sam vani, a onda je vozač izašao i nasrnuo na ženu koja je bespomoćno ležala i krvarila na tlu. Počeo ju je gušiti, a onda ga je susjed povukao, bacio na tlo i držao dok policija nije došla. Majka i beba bile su jako teško ozlijeđene i ženu su morali reanimirati ispred garaže. Bilo je strašno, toliko se nadam da će beba preživjeti. Obitelj je živjela u kući oko šest mjeseci. Prije nekoliko dana srela sam ženu s kuferima u hodniku. Htjela se odseliti, rekla je šokirana susjeda, prenosi Fenix-magazin.

Zaista riječ je o nevjerojatnom, monstruoznom nasilnom napadu na bivšu partnericu i dijete. Sumanuti nasilni atak već je odnio život mlade žene. Ostaje nada da će dijete preživjeti. Vještačenje počinitelja možda pokaže kakav je um i ustroj ličnosti potreban za ovakvo nasilje.

image

Pred policijom je istraga motiva i osobina ličnosti za ovako brutalan napad na bivšu partnericu (ilustracija)

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:47