StoryEditor
Crna kronikaDVIJE PRIJAVE

Bježao interventnoj policiji pa skočio u rijeku: dilera zaskočili u Žrnovnici u večernjim satima tijekom racije, nađeno mu više vrsta ‘robe‘

20. listopada 2021. - 11:14

U Žrnovnici se u večernjim satima odvijala potjera u kojoj su interventni policajci hvatali 23-godišnjeg dilera koji je potražio spas skokom u rijeku. Policajci su skočili za njim, ugrabili ga i stavili mu lisičine nakon čega se primirio i odustao od daljnjih pokušaja bijega. 

Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, policajci Interventne jedinice policije su prilikom opservacije Žrnovnice u ponedjeljak oko 20 sati uočili 23-godišnjaka koji je ugledavši policijske službenike počeo bježati. U bijegu je bilo toliko ustrajan da se nije zaustavio kada je došao do rijeke već je skočio u nju.

Interventni policajci ga nisu namjeravali pustiti tek tako već su skočili za njim i uhitili ga. Tijekom kriminalističkog istraživanja od 23-godišnjaka je oduzeto 204 grama droge marihuane, manja količina kokaina te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Dio droge je bio kod njega prilikom skoka u vodu, a dio je naknadno pronađen. U Drugoj policijskoj postaji su nad njim proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Otprije je poznat policiji, ali ne po zlouporabi opojne droge već po drugoj vrsti nedjela. Drugog dilera su "obradili" u Prvoj policijskoj postaji zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Naime, temeljem naloga suda izvršena je pretraga stana u Splitu na predjelu Gripe kojeg koristi 45-godišnjak. Pronađeno je i oduzeto 175 grama marihuane i 96 grama hašiša te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Protiv 23-godišnjaka i 45-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

item - id = 1136479
related id = 0 -> 1136370
related id = 1 -> 1136177
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2021 22:27