StoryEditor
Crna kronikaUPORNI PONAVLJAČ

Diler marihuane i kokaina iz Splita ‘pao‘ peti put: u stanu mu našli drogu. Doveden je pritvorskom nadzorniku, u dosjeu već ima presude

Piše Marija Vuković
25. veljače 2021. - 11:42
MarihuanaPU SD

Kod 27-godišnjeg D.B. iz Splita, koji je policiji otprije poznat zbog preprodaje droge, u srijedu je pretragom stana na predjelu Bol pronađen 151 gram marihuane. Osim toga su inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske utvrdili postojanje osnovane sumnje da je jednoj osobi prodao marihuanu.

Protiv  protiv njega je podnijeta kaznena prijava te je predan pritvorskom nadzorniku. Mladom dileru ovo je peti put da je uhvaćen s drogom, a kod prethodnih uhićenja bio je zatečen s marihuanom i kokainom. 

Iz pritvorskoj nadzornika će biti priveden na državno odvjetništvo gdje će iznijeti obranu. Nakon toga će se odlučiti o istražnom zatvoru.

Na Općinskom sudu u Splitu su protiv njega u tijeku tri kaznena postupka. Prije mjesec dana je osuđen zbog dilanja marihuane i kokaina tijekom 2019. godine te je dobio uvjetnu kaznu zatvora.

Prije nego li je presuda postala pravomoćna uhićen je ponovno. Prvo zbog dilanja marihuane te zatim zbog dilanja kokaina prošle godine. U oba slučaja su podignute optužnice. Otprije ima i pravomoćno okončan slučaj, presudu od uhićenja 2014. godine radi preprodaje marihuane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2021 09:45