StoryEditor
Crna kronikaUPORNI PONAVLJAČ

Diler iz Splita uhićen četvrti put u četiri godine: seli iz kvarta u kvart i prodaje stimulanse i marihuanu, osim droge nađena i pozamašna zarada

23. rujna 2022. - 17:17

Splitski diler uhićen je po četvrti put u četiri godine s drogom, a osim opijata je kod njega nađena i pozamašna količina novca. Inspektori Službe kriminaliteta droga u četvrtak su pretragom stana, koji je M.K.(26) koristio u Solinu, našli 36 grama kokaina i 3,5 grama ecstasyja te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Osim droge zaplijenjeno je i oko 40.000 kuna za koje se sumnja da potječu od dilanja. Po završetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, danas rano poslijepodne je predan pritvorskom nadzorniku.

Obranu će iznijeti nakon privođenja na državnom odvjetništvu, nakon čega će se odlučiti o istražnom zatvoru. U svom dosjeu M.K. godinu za godinom skuplja prijave za zlouporabu opojne droge i seli ilegalni "dućan" iz jednog u drugi splitski kvart.

Prošle godine je na Brdima dolijao s kilogramom marihuane, a 2020.  godine je na predjelu Ravnih Njiva u stanu čuvao 200 ecstasyja u obliku svijetlo zelenih tableta i 30 grama kokaina. Na Kmanu je dilao 2019. godine kada su ga uhitili sa 100 tableta ecstasyja i 15 grama MDMA-e, poznatijeg kao čisti ecstasy.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2022 17:19