StoryEditorOCM
Crna kronikajeziva svjedočanstva

Detalji ubojstva djeteta (2) kraj hrvatske granice: otac ga usmrtio pištoljem za svinje, a onda pojeo pizzu

Piše VIJESTI SD
16. listopada 2024. - 12:17

Stravično ubojstvo dogodilo se u ponedjeljak na granici s Hrvatskom. Beživotno tijelo dvogodišnjeg djeteta pronađeno je u mađarskom selu Zakanyju (Zakonu), koje se nalazi u blizini granice Hrvatske i Mađarske, a za ubojstvo je osumnjičen 37-godišnji otac djeteta.

On je u bolnicu prevezen s teškim ozljedama opasnim po život, a nakon pregleda je utvrđeno da je pokušao samoubojstvo nakon što je usmrtio sina.

Dvogodišnje dijete pronađeno je mrtvo u blizini granice Hrvatske i Mađarske! Otac ima ozljede opasne po život

Mađarski 24.hu piše kako su roditelji djeteta živjeli odvojeno, ali još nisu imali sudsku odluku o tome kome će pripasti dijete, dok Index.hu prenosi lokalne medije i otkriva mučne detalje zločina.

Navode kako je svoje dvogodišnje dijete ubio pištoljem za svinje, a potom je pokušao i sebi oduzeti život s istim pištoljem.

Muškarac je svog mlađeg sina odveo od majke, a već je tada bio u rastrojenom stanju. Index.hu navodi da je danima prije ubojstva na svojim profilima na društvenim mrežama podijelio nekoliko snimaka na kojima je imao oružje. 

"Danas i sutra bit će odlučujući. Ispričavam se svojim dragim prijateljima, svojoj supruzi, svom sinu najviše. Danas će biti dobro. Ne kao što sam očekivao, ali život ide dalje", napisao je u statusu na Facebooku.

U tekstu se dalje navodi svjedočanstvo tete ubijenog dječaka, koja je rekla da su u petak nazvali policiju i uputili ih u kuću gdje je živio ubojica. Policija je otišla do kuće, ali nije uspjela ući u nju. Svjedok, inače rođak žrtve, rekao je da je osumnjičeni nakon ubojstva pokrio tijelo djeteta te je nakon toga s drugim sinom pojeo pizzu. 

Obitelj također tvrdi da je muškarac htio ubiti i bivšu partnericu, a nakon što je ona obavijestila policiju da se dijete nije vratilo nakon vikenda, upali su na imanje muškarca, ali je dječak već bio mrtav. Kada je vidio policiju, muškarac je pokušao sebi pucati u glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 12:18