StoryEditor
Crna kronikastravične brojke

Crna srijeda na hrvatskim cestama: u pet teških nesreća život je izgubilo šestero ljudi; Na dalmatinskim cestama u svega 15 minuta poginule dvije osobe

Piše PSD
30. listopada 2019. - 20:45

Pet teških nesreće na hrvatskim cestama odnijele su šest života, a još najmanje sedam osoba je ozlijeđeno.

Crni niz započeo je na cesti između međimurskih naselja Vratišinca i Peklenice gdje je iza podne došlo do nesreće u kojoj su život na mjestu izgubile dvije mlađe osobe, a jedna je naknadno preminula u bolnici. Frontalno su se sudarili BMW i Opel Astra čakovečkih oznaka. Život su izgubili muškarac rođen 1997. godine i žena rođena 1996., oboje s područja Međimurske županije, a u bolnici je preminula 77-godišnjakinja.

Još jedva stravična nesreća: u frontalnom sudaru u Međimirju poginulo dvoje mladih, tri osobe su ozlijeđene ​

Jedna osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se u 13 sati dogodila na cesti D1 u Dugopolju, u smjeru prema Splitu.
Do tragedije je došlo kada je osobno vozilo sletjelo s kolnika te udarilo u zaštitnu ogradu.

Samo 15-ak minuta kasnije, zabilježena je još jedna tragična nesreća na dalmatinskim prometnicama u kojoj je smrtno stradao vozač automobila. Njegov automobil također je izletio s ceste, a desetak minuta nakon nesreće konstatirana je smrt muške osobe koja se nalazila za volanom automobila.

U samo 15-ak minuta dvije tragične nesreće na dalmatinskim prometnicama: u Dugopolju vozilo sletjelo s kolnika, smrtno stradala jedna osoba; Kod Skradina u sličnim okolnostima poginuo vozač

U prometnoj nesreći u Marindvoru kraj Požege poginuo je 69-godišnji pješak.

Poginuo 69-godišnji pješak: uz rub kolnika šetao je psa, a onda je naišao Citroen; 'Najvjerojatnije ga nije vidio, čini se da je vozio dosta brzo'​

Nesreća se dogodila oko 17 sati, a mještani kažu da je vozač dosta brzo vozio pa vjerojatno nije vidio pješaka, a osim toga, padala je i kiša pa je cesta bila skliska.

'Šetao je sa psom kroz selo. Išao je uz rub kolnika. U susret mu je iz pravca Biškupaca naišao Citroen Saxo i najvjerojatnije ga nije vidio…..čini se da je vozač ipak vozio dosta brzo', rekli su mještani.

Stradali muškarac je prevezen u bolnicu u Požegi gdje su ga liječnici pokušali reanimirati, no ozljede su bile preteške.

Oko 12.30 nesreća se dogodila i na cesti Sinj-Otok, no u njoj, na sreću, nitko nije smrtno stradao. Pet osoba prevezno je u KBC Split, a do nesreće je došlo kada je osobni automobil sletio s kolnika iz za sada neutvrđenih razloga.

Nakon prometne nesreće u Sinju, pet osoba prevezeno u splitsku bolnicu; U slijetanju automobila ozlijeđeni vozač i putnici

 

 

#PROMETNA NESREćA

Izdvojeno