StoryEditor
Crna kronikadogovor ili sačekuša?

Brutalna tučnjava Torcide i Armade? Nakon krvavog obračuna kod Rijeke teško ozlijeđeni 18-godišnjak prebačen u KBC

Piše SN
12. kolovoza 2019. - 13:10

Prema informacijama iz navijačkih krugova, u noći s nedjelje na ponedjeljak došlo je do velikog huliganskog obračuna kod Vrbovskog. U sukobu su sudjelovali navijači Rijeke i Hajduka koji su se vraćali s gostujućih utakmica, pišu Sportske novosti.

Po priči koju smo dobili, dio Hajdukovih navijača po povratku iz Koprivnice krenuli su prema Rijeci i odlučili kod Vrbovskog sačekati riječke navijače koji su se koji sat kasnije vraćali iz Velike Gorice. Radi li se o nekakvom dogovorenom sukobu ili pravoj sačekuši pokazat će daljnji uviđaji, ali tučnjava je očito bila brutalna, jer je više osoba ozlijeđeno, a jedan je sudionik zadobio teške ozljede, te je prebačen u riječki KBC.

Policijska Uprava PGŽ na svojim je stranicama izvijestila.

- Noćas, 12. kolovoza oko 1 sat na auto-cesti na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima sudjelovalo više osoba. U ovom događaju teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je radi pružanja liječničke prevezen u KBC Rijeka. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti. Tijekom ovog događaja bilo je otežano odvijanje prometa.

Policija nije mogla službeno potvrditi da se radi o navijačkom sukobu dok utvrđuje činjenice, ali prema našim saznanjima upravo se radilo o velikom obračuna ekstremnih navijača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2022 07:51