StoryEditor
Crna kronikaKAZNENA PRIJAVA

Bračka policija privela domaćeg nasilnika koji je s ekipom napao grupu mladića iz unutrašnjosti Hrvatske: presreli ih dok su se vraćali s plaže

18. srpnja 2020. - 12:28
Ronald Goršić/HANZA MEDIA

Pritvorskom nadzorniku PU splitsko-dalmatinske doveden je 22-godišnjak zbog napada na grupicu mlađih momaka u Bolu na Braču od kojih je jedan zadobio frakturu kosti ruke. Incident se dogodio u srijedu, napadnuti mladići su gosti s kontinentalnog dijela Hrvatske, napadači su domaći momci.

Kriminalističko istraživanje je provela Policijska postaja Brač koja traži ostale nasilnike. Kako saznajemo od Antonele Lolić, glasnogovornice splitske policije, oko 19.00 sati fizički su napadnuta četiri mlađa muškarca u dobi do 19 do 21 godinu koji su se vraćali s plaže.  

Odmah nakon napada je utvrđeno da je jedan od njih, 19-godišnjak, zadobio lakše tjelesne ozljede. Sutradan je u splitskoj bolnici utvrđeno kako je drugi, 21-godišnjak, zadobio tešku tjelesnu ozljedu prijeloma kosti na ruci i udarac u bradu i glavu.

Ozljede su mu sanirane te je otpušten iz bolnice na kućnu njegu. Bračka policije je ubrzo uhitila 22-godišnjaka iz Bola za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi i nanošenja teške tjelesne ozljede.

Uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje događaja se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

13. rujan 2020 01:18