StoryEditorOCM
Crna kronikasapunica u gospiću

Bizarna ostavinska drama: bračni par glumio da su brat i sestra kako bi se domogli nasljeđa. A onda se javila rodbina...

Piše Božana Sviličić
24. rujna 2024. - 17:38
Zdenko i Milica javnom bilježniku poslali su dokumente koji su ga uvjerili da su oni jedini nasljednici, pa je Zdenko dobio cijelo nasljedstvo. No, pravi nasljednici nisu bili oduševljeniCropix, Shutterstock

Priča koja zvuči kao scenarij za najnoviju epizodu popularne sapunice dogodila se u stvarnom životu, a završila je podizanjem optužnice. Zdenko (54) i njegova supruga Milica (41) izveli su nevjerojatan plan kako bi se domogli nasljedstva pokojnog Nikole I., predstavljajući se kao – brat i sestra!

Splet okolnosti, lažnih iskaza, a poslije i razvoda, doveo ih je do sudske klupe sedam godina nakon što su postali "zakoniti nasljednici".

Naime, u svibnju 2017. godine par je na sudu, uz malo rodoslovnog "šminkanja", predao izjave da su pranećaci pokojnika Nikole I. Javnom bilježniku iz Gospića poslali su dokumente koji su ga uvjerili da su oni jedini nasljednici, pa je Zdenko K. dobio cijelo nasljedstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 17:38