StoryEditorOCM

Bivša djevojka pregazila mladića, u automobilu bila njihova kćerkica i najbolja prijateljica majke. Teže je ozlijeđen i nalazi se u bolnici

Piše Kronika SD
23. studenog 2022. - 18:02

Prošloga vikenda (19.11.) u Goraždu u Bosni i Hercegovini u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen Meris Bajrica. Muškarca je automobilom pregazila njegova bivša djevojka Sumeja Avmedovski s kojom ima maloljetnu kćer. U trenutku udara djevojčica se nalazila u automobilu kao i prijateljica Elma koja je svjedočila događaju u kojem je djevojka svojeg bivšeg partnera udarila automobilom Peugeot 208. 

- Poslije posla pričekala me bivša djevojka s kojom sam živio u izvanbračnoj zajednici. S njom imam kćerku. Trenutno sam u bolnici, imam frakturu lubanje. Ovo je pokušaj ubojstva, slobodno mogu reći. Razlog je ljubomora. Ona je moja bivša djevojka s kojom imam dijete, a nisam je oženio. Pokušao sam mnogo puta doći do djeteta, ali nije mi dala - ispričao je Meris lokalnim medijima. 

- Kada me je pregazila automobilom, vidio sam da se u Peugeotu kojeg vozi, nalazi moje dijete i njena najbolja prijateljica Elma. Ne znam što da vam kažem više, ležim u bolnici, nije mi dobro. Za kraj mogu slobodno reći da ću je tužiti za pokušaj ubojstva – izjavio je mladić koji je svoju fotografiju iz bolnice poslao portalu Crna kronika, a koju možete vidjeti na linku. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. siječanj 2023 09:09