StoryEditorOCM
Crna kronikapropao manevar

Banožić u problemu, Županijski sud odbio je žalbu obrane da nalaz vještaka i mišljenje centra za forenziku ne budu dokaz

Piše vijesti sd
26. rujna 2024. - 14:21
Kazneni postupak protiv Marija Banožića vodit će se na Općinskom sudu u VinkovcimaRonald Goršić/Cropix

Mario Banožić izgubio je svoju prvu pravnu bitku. Županijski sud u Vukovaru odbio je žalbu obrane o izdvajanju nezakonitih dokaza i potvrdio je rješenje Općinskog suda u Vinkovcima.

- Županijski sud u Vukovaru je u cijelosti prihvatio razloge navedene u prvostupanjskom rješenju kojim je odbijen prijedlog obrane za izdvajanjem nezakonitih dokaza - rekli su  na Sudu, piše 24 sata

 Banožićeva obrana smatrala je kako se  iz spisa treba izdvojiti zapisnik o vještačenju i mišljenje Centra za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" od 22. ožujka 2024. i očitovanje vještaka od 9. travnja 2024. Sud je također objasnio kako nakon dostave ovog rješenja strankama slijedi zakazivanje sjednica optužnog vijeća radi potvrđivanja optužnice.

 Kazneni postupak protiv Banožića, zbog sudjelovanja u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo 41-godišnji vozač kombija Goran Šarić, vodit će se na vinkovačkom Općinskom sudu, s obzirom na to da je, prema navodima optužnice, prometna nesreća bila na mjestu koje je u nadležnosti Općinskog suda u Vinkovcima.

image

Banožiću se sudi zbog sudjelovanja u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo 41-godišnji vozač kombija

Ivan Perić/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 14:21