StoryEditorOCM
Crna kronikamanijak iza brave

Austrijski turist kradom snimao djecu na plaži: pokušao je pobjeći, ali zaštitari su ga zadržali do dolaska policije

Piše hina
31. svibnja 2023. - 14:16

Rovinjska policija privela je u ponedjeljak 63-godišnjeg austrijskog državljanina koji je mobitelom na plaži fotografirao nagu djecu i kazneno ga prijavila zbog iskorištavanja djece za pornografiju, izvijestila je u srijedu istarska policija.

U policiji kažu da su u ponedjeljak oko 15.20 sati gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primijetili muškarca koji se ponašao čudno u blizini djece kod vodenog tobogana.

Naime, muškarac je mobitelom snimao nagu djecu, a kada mu je prišao zaštitar kojeg su pozvali gosti kampa, muškarac je počeo bježati.

Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policije koja je muškarca uhitila i privela u postaju. Osumnjičeni je u događaju lakše ozlijeđen. 

Kako bi pronašli predmete koji se povezuju s kaznenim djelom policija je, uz sudski nalog, pretražila prostor, vozilo i mobitel koji je koristio i pronašla inkriminirajući sadržaj. 

Austrijanac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u utorak navečer priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 16:10