StoryEditorOCM
Crna kronikaLJUBOMORA I PROMILI

Alkoholizirani Miha virio kroz prozor i vidio djevojku s drugim, psovanje i razbijanje mogao bi skupo platiti

Piše VIJESTI SD
10. ožujka 2023. - 06:58

Miha (32) proglašen je krivim i osuđen jer je počinio psihičko nasilje u obitelji prema svojoj izvanbračnoj partnerici nakon što ju je oko 23 sata zatekao s drugim.

Prema presudi, Miha je u siječnju oko 23 sata u okolici Varaždina ponovio nasilje u obitelji prema svojoj tadašnjoj djevojci (30), piše Danica.hr.

"Došao je do kuće gdje živi njegova izvanbračna partnerica i na stražnjem dijelu dvorišta popeo se na krov spremišta za drva, prišao do prozora spavaće sobe i vidio da su tamo partnerica i njezin novi partner (25). Pritom je vikao i galamio na nju da neka otvori prozor psujući je: "Je*em ti majku, kaj to delaš"!

image

Alkotester je pokazao 2,04 promila alkohola (ilustracija)

Joško Šupić/Cropix

Cijelo je vrijeme snažno rukama i nogama udarao po PVC prozoru spavaće sobe, pri čemu je isti zamalo otvorio. Kod žene je to izazvalo strah, uznemirenost i povredu dostojanstva. Bilo je prisutno i dijete koje je događaj uznemirio i preplašio", navodi se u presudi.

Policija ga je pronašla oko 20 minuta iza ponoći u susjednom selu te ga odmah privela i uhitila. U varaždinskoj policijskoj postaji napuhao je 2,04 promila alkohola. Miha je na sudu sve priznao i pokajao se.

Prekršajni sudac kaznio ga je s 531 eurom (4000 kuna) te mora platiti 20 eura sudskih troškova. No, od kazne mu se odbija 40 eura jer je jedan dan proveo u policijskom pritvoru. Presuda je nepravomoćna, piše Danica.hr.

image

Prekršajni sudac Mihu nepravomoćno je kaznio s 531 eurom (ilustracija)

AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 06:14