StoryEditor
Crna kronikašakama i nogama

'Samo ti piši o Kalmeti i Livakoviću... Je** te četnički Nacional. Ovo ti je samo upozorenje!': pretučeni novinar objavio što mu je prije napada vikao bivši igrač Zadra

Piše JL, PSD
25. lipnja 2018. - 19:52
surać

U nizu brutalnih fizičkih napada koji su u Zadru postali gotovo svakodnevica, zabilježen je još jedan koji se dogodio u nedjelju navečer na Obali kneza Branimira, piše Zadarski list. Na meti nasilnika našao se Zadranin Hrvoje Bajlo (33), novinar Nacionala i vlasnik portala Zadar News.

U policijskom priopćenju od ponedjeljka ujutro napad je evidentiran kao kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda 33-godišnjaku.

Uhićen bivši kapetan Zadra zbog sumnje da je pretukao 33-godišnjeg novinara!

- U 23 sata, na biogradskom području, zatečen je 43-godišnjak koji se dovodi u vezu s ovim događajem i nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje - stoji u izvješću koje potpisuje Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske. Bajlu je nakon napada pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici, na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu OB Zadar, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede u vidu avulzijske frakture koronoidnog nastavka ulne desne ruke, odnosno prijelom lakatne kosti, zbog čega mu je postavljen gips.


Na svom Facebook profilu Bajlo je objavio fotografije i liječnički nalaz te kratak opis događaja u kojemu je za napad prozvao Jakova Suraća, nekadašnjeg kapetana NK Zadra. Kao povod napada na parkiralištu u blizini Gradskog mosta Bajlo je naveo svoj novinarski rad, odnosno pisanje i istraživanje u kojima se dotakao i Suraća. Navodno mu je to Surać i rekao kad je nasrnuo na njega.

- Samo ti piši o Kalmeti i Livakoviću i svima nama pa ćeš viditi... Je.. te tvoj četnički Nacional. Ovo ti je samo upozorenje - arlaukao je, između ostaloga, Jakov Surać, bivši nogometaš Zadra, dok me udarao šakama i nogama na podu - napisao je Bajlo. Suraću ovo nije prvi put da se s neistomišljenicima razračunava nasilno.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 08:15