StoryEditor
Crna kronikaINSPEKTORI U AKCIJI

'Pala' mlada dilerica sa splitskog Neslanovca: policija joj upala u stan i pronašla čitavu paletu droga; Ovo joj nije prvi put...

24. lipnja 2019. - 12:32

Na splitskom Neslanovcu inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske zatvorili su još jedan dilerski obrt i prijavili 28-godišnju vlasnicu S.M. iz Splita. Zaplijenili su četiri vrste droge od čega su dio opijati za pušenje, a dio stimulansi za ušmrkavanje. Mlada dilerica je dovedena pritvorskom nadzorniku nakon čega je ispitana na državnom odvjetništvu.

Nakon što je iznjela obranu, određen joj je istražni zatvor te je odvedena na Bilice.

U poslijepodnevnim satima subote S.M. je uhićena te je izvršena pretraga stana u kojem živi. Nađeno je 263 grama marihuane, 40 g MDMA, 20 g speeda, 6 g hašiša i jedna stabljika indijske konoplje visine 60 centimetara. Uz to je imala dvije digitalne vage.
Protiv nje je podnesena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge. Istu prijavu je dobila i prije dvije godine kada je zatečena također s više vrsta droge.

Speed je amfetamin, a MDMA je tzv. čisti ecstasy, oba spadaju u stimulativne droge s tim da je prvi dosta jeftiniji. Speed dođe 200 kuna po gramu dok se MDMA prodaje po cijeni kao i kokain za 750 kuna gram. Tijekom Ultre u Splitu cijena mu skače na gotovo dvostruku. Marihuana se prodaje od 50 do 100 kuna gram, a hašiš za 100 kuna po gramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 11:35