StoryEditor
Vijestisudar s taksijem

Branimir Bunjac priznao da je skrivio prometnu, jedna osoba prevezena u bolnicu; Nakon nesreće po njega došao - Velimir Bujanec

Piše Rozita Vuković/JL, Hajdi Karakaš Jakubin/JL, Hina
7. lipnja 2019. - 19:40

Zastupnik Živog zida Branimir Bunjac (47) danas oko 15.35 sati sudjelovao je u prometnoj nesreći koja se dogodila na križanju Grge Tuškana i Frana Vrbanića u Zagrebu, javlja Jutarnji

Prema prvim informacijama s mjesta nesreće, Bunjac je vozio svoj Renault Clio te se u jednom trenutku dolaskom do navedenog raskrižja, prednjim dijelom zabio u desni dio taksi vozila tvrtke Eko taxi u kojem je u tome trenutku bila jedna putnica. 

Od siline naleta, taksi vozilo je, prema pričanjima svjedoka, potom odbačeno na obližnje parkirano vozilo kojem je oštetio zadnja vrata i gumu.

Osim policije na mjesto događaja pristigla je i Hitna pomoć koja je putnicu iz taksija, za koju se pretpostavlja da je najvjerojatnije lakše ozlijeđena, odvezla u bolnicu.

I dok se čekaju rezultati policijskog očevida koji je još uvijek u tijeku, svjedoci koje smo zatekli na mjestu nesreće kažu da, koliko su uspjeli vidjeti, političarev Clio je oduzeo prednost taksiju.

Gostovanje kod Bujaneca

Bunjac je za RTL rekao kako je on kriv za izazivanje prometne nesreće jer se, zbog neopreza, sudario s taksijem koji se zatim zabio u još jedan parkirani automobil.

 - Nije moj dan - kratko je poručio Bunjac za RTL i dodao kako je automobil koji je vozio službeno vozilo stranke Živi zid.

No, priča je dobila još jedan intrigantni detalj. Naime, nakon nesreće po Bunjca je došao tv voditelj i neslužbeni medijski pokrovitelj domaće tvrde desnice, Velimir Bujanec.

Kako nam je Bujanec rekao, Bunjac je večeras trebao gostovati u njegovoj emisiji "Bujica". Kad je čuo da je njegov budući da gost sudjelovao u nesreći, odmah je došao po njega, kazao nam je Bujanec. 

Priznao krivicu

Branimir Bunjac se nakon nesreće oglasio i na facebooku.

"Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji", poručio je Bunjac.

#BRANIMIR BUNJAC

Izdvojeno

23. lipanj 2020 08:03