StoryEditorOCM
Bizniscijene do neba

Znate li kako i koliko ugostitelji 'deru' goste? Napravili smo đir po restoranima

20. lipnja 2016. - 22:38
turisti_kruzeri6-200416

Jeste li spremni za dva pržena jaja s malo šunke platiti 110 kuna? Ili za najobičniju pizzu nevjerojatnih 90 kuna? Zaželite li, pak, jednu običnu salatu s tunom, za to ćete morati izbrojiti 115 kuna, a porcija miješanog mesa, uglavnom svinjskog, stajat će vas 120 do 150 kuna. Pa cappucino 35 kuna, "nesica" 40 kuna, a 2 decilitra točenog piva 18 kuna.

Ako s pravom mislite kako je sve to pretjerivanje i bezobrazluk jer ste ista jela prije samo mjesec dana plaćali gotovo upola manje, onda zaobiđite restorane, pizzerije, gostionice, kafiće, slastičarnice i druge ugostiteljske objekte u povijesnim jezgrama naših velikih obalnih gradova od Rovinja preko Opatije, Zadra, Splita do Dubrovnika, jer upravo toliko će vam naši ugostitelji naplatiti svoja nekreativna turistička jela, zarađuju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:02