StoryEditor
BiznisNATJEČAJ

Želite raditi u dinamičnoj i poticajnoj novinskoj redakciji? Slobodna Dalmacija traži novinare, javite nam se

Piše PSD.
10. kolovoza 2020. - 13:05
Božidar Vukičević/HANZA MEDIA

Slobodna Dalmacija je dio HANZA MEDIE d.o.o., vodeće hrvatske medijske kuće koja u svom portfelju ima više od 30 tiskanih i 15 digitalnih naslova.

Slobodna Dalmacija je lider izdavaštva u Dalmaciji čija izdanja pokrivaju širok raspon tema od domaćih i međunarodnih vijesti, politike i gospodarstva preko sporta, kulture, mode i lifestyle-a, hrane, zdravlja, uređenja interijera, autoindustrije, maslinarstva, ribolova, do nautike i male brodogradnje. Gradimo snažnu vezu s našim čitateljima i mjesečno dosežemo više od pola milijuna korisnika.

Takav je uspjeh moguć samo sa stručnim, inovativnim i visoko motiviranim zaposlenicima orijentiranima na timski rad.

Ako želite raditi u dinamičnoj i poticajnoj novinskoj redakciji i saznati iz prve ruke kako se stvaraju novi zanimljivi i informativni sadržaji, prijavite se za poziciju:

NOVINAR (m/ž)

Slobodna Dalmacija, Hrvatske mornarice, Split, objavljuje

Natječaj za novinare u redakciji Slobodne Dalmacije u Splitu i Šibeniku

Tražimo buduće novinare sa završenim studijem društveno-humanističkih i STEM područja.

Dio prijavljenih kandidata bit će pozvan na testiranje i razgovor.

Odabrani kandidati radit će u redakciji Slobodne Dalmacije kao suradnici-pripravnici pod nadzorom mentora u razdoblju od najmanje 3, a najviše 12 mjeseci. Nakon pripravničkog staža će se razmotriti mogućnost stalnog zapošljavanja odnosno rada putem studentskog ugovora za studenta/icu.

Molimo da motivacijsko pismo i svoj životopis s informacijama o posebnim znanjima, vještinama i svim odgovarajućim referencama pošaljete do 15. kolovoza 2020. na e-mail: redakcija@slobodnadalmacija.hr

Kandidati mogu poslati i ogledne publicističke ili stručne radove koje su već objavili ili pripremili.

Očekujemo:
- izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine
- poznavanje suvremenih medijskih trendova
- sklonost timskom radu, proaktivnost, kreativnost, odgovornost
- usmjerenost na rezultate i poduzetnost u izvršavanju radnih zadataka
- spremnost za kontinuirano učenje/usavršavanje

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona/ mobitela, e-mail adresa), koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 97/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 21:19