StoryEditorOCM
Biznisbravo!

Umjesto otkaza i ključa u bravu, ovaj se ugostitelj odlučio na širenje ponude i zapošljavanje: ideja zlatna vrijedna mnogima će uljepšati život

Piše PSD
31. ožujka 2020. - 20:54

Vlasnik Nikola Božić jedan je od rijetkih ugostitelja koji je odlučio zadržati sve svoje djelatnike i zaposliti troje novih te svima isplaćivati plaću tijekom krize.

Dok su mnogi ugostitelji diljem zemlje suočeni s problemima izazvanim pandemijom restoran Đurina Hiža iz Varaždinskih Toplica pokazuje kako se poslovati ipak može, piše Poslovni dnevnik.

Božić je jedan je od rijetkih ugostitelja koji je usred krize odlučio zadržati sve svoje djelatnike i zaposliti troje novih te svima isplaćivati plaću. Odluka, priznaje, nije bila laka, kad je shvatio kako bi pandemija mogla utjecati na njegovo poslovanje počeo je, otkriva, tražiti novi poslovni koncept.

Premda su se mogi iz njegove branše odlučili na dostavu gotovih obroka, Božićeva Đurina hiža, u kojoj je šest zaposlenih ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2024 10:07