StoryEditorOCM
Biznisdani otvorenih vrata

Sve što trebate znati o preseljenju i radu u Irskoj: doznajemo koja su zanimanja najtraženija i koliko možete zaraditi

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
4. rujna 2024. - 00:00

Sve koji su u potrazi za novim poslom i žele potražiti bolju budućnost u inozemstvu zanimat će Dani otvorenih vrata tvrtke Musgrave u Zagrebu, Rijeci i Splitu!

Irska kompanija Musgrave, poznata po svojoj dugogodišnjoj tradiciji i izvrsnosti u sektoru maloprodaje, veleprodaje i usluživanja hrane, ponovno otvara vrata za vozače kamiona, skladišne radnike, mesare te djelatnike za rad u trgovini i supermarketima iz Hrvatske. Ovo je savršena prilika za sve one koji su zainteresirani za rad u Irskoj, ali još uvijek imaju pitanja ili nepoznanice koje žele razjasniti prije nego što donesu odluku.

Zašto odabrati Musgrave?

Musgrave nije samo poslodavac, nego zajednica koja cijeni predanost, radnu etiku i želju za rastom. Kao dio ovog tima, uživat ćete u brojnim pogodnostima koje vam olakšavaju prilagodbu na novi život i rad u Irskoj. Od stručne podrške prilikom zapošljavanja, besplatnog smještaja prvih šest tjedana, do osiguranog smještaja tijekom cijelog zaposlenja – Musgrave se brine o svakom aspektu vašeg preseljenja i integracije.

Osim toga, tu su i bonusi na plaću, plaćeni prekovremeni rad, mogućnosti napredovanja, besplatni sati engleskog jezika, subvencionirana hrana u kantini, te EAP (Employee Assistance Program) – besplatno savjetovanje koje obuhvaća razne aspekte života, uključujući kupnju kuće, podizanje kredita, upisivanje fakulteta ili dodatno usavršavanje.

Svi odgovori na jednom mjestu 

Dani otvorenih vrata nisu samo informativni događaji, oni su prilika da u opuštenom i prijateljskom okruženju saznate sve što vas zanima o Musgraveu, životu u Irskoj i uvjetima rada. Naši predstavnici iz odjela ljudskih resursa bit će tamo da vas srdačno dočekaju, odgovore na sva vaša pitanja i razjasne sve eventualne nepoznanice.

Bez obzira na to jeste li već iskusni vozač, skladišni radnik, mesar ili djelatnik u trgovini, ili tek razmišljate o preseljenju u Irsku, naši će vam stručnjaci pružiti sve potrebne informacije. Pitajte sve što vas zanima – od radnih uvjeta, smještaja i plaće, do detalja o školama, vrtićima, zdravstvenoj zaštiti i svim ostalim aspektima života u Irskoj.

Znamo da donošenje odluke o preseljenju u drugu zemlju nije jednostavno. Zato smo stvorili ovaj događaj kako biste se mogli informirati i uvjeriti se da je Musgrave pravo mjesto za vas, bez ikakvih obveza ili pritiska. Na Danima otvorenih vrata možete jednostavno doći, upoznati nas i ostale potencijalne kolege, popiti kavu s nama i saznati sve što vam je važno – u vašem tempu i bez ikakvog stresa.

Naši će vam predstavnici rado ispričati sve o procesima zapošljavanja, edukacije, te o svakodnevnom životu i radu u Irskoj. Ako imate bilo kakvih nedoumica, ovo je vaša prilika da ih razjasnite. Musgrave cijeni transparentnost i otvorenost, stoga ćemo vam pružiti iskrene i detaljne odgovore na svako vaše pitanje.

Mjesto za početak nove poslovne karijere

Bez obzira na to jeste li odlučni u prijavi ili samo istražujete opcije, pozivamo vas da dođete, upoznate nas i vidite što vam možemo ponuditi. Pridružite nam se u Zagrebu, Rijeci ili Splitu – veselimo se vašem dolasku!

Raspored po gradovima:

 

Grad Datum Vrijeme Lokacija
Zagreb 2. rujna 11:00 – 19:00

Hotel Sheraton

Ulica kneza Borne 2, 10000 Zagreb

Zagreb 3. rujna 10:00 – 20:00
Zagreb 4. rujna 10:00 – 20:00
Rijeka 6. rujna 10:00 – 20:00

Hotel Bonavia

Dolac 4, 51000 Rijeka

Rijeka 7. rujna 10:00 – 20:00
Split 8. rujna 10:00 – 20:00

Hotel Atrium

Ul. Domovinskog rata 49, 21000 Split

Split 9. rujna 10:00 – 20:00

 

Prijavite se za posao - klikom na link!

Za posao skladišnog radnika, vozača (kategorija C i CE), mesara te djelatnika u trgovini i supermarketu potrebno je osnovno znanje engleskog jezika. 

U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati Danima otvorenih vrata, svoju prijavu možete poslati putem portala Moj posao. Nakon što zaprimimo vaš životopis, kontaktirat ćemo vas po završetku prijava kako bismo dogovorili video-intervju i upoznali se. 

- Godišnja plaća za poziciju skladišnog radnika: 27.993 € – 40.934 €
Prijavite se za posao skladišnog radnika putem platforme MojPosao.net
MojPosao.net - Skladišni radnik (m/ž)

- Godišnja plaća za poziciju vozača C kategorije: 44.731 € – 55.000 €
Prijavite se za posao vozača C kategorije putem platforme MojPosao.net
MojPosao.net - Vozač C kategorije (m/ž)

- Plaća za poziciju vozača CE kategorije: maksimalno 65.000 €
Prijavite se za posao vozača CE kategorije putem platforme MojPosao.net
 MojPosao.net - Vozač CE kategorije (m/ž)

- Prijavite se za posao mesara putem platforme MojPosao.net:
MojPosao.net - Mesar u trgovini/supermarketu (m/ž)

- Prijavite se za posao djelatnika u trgovini/supermarketu putem platforme MojPosao.net
MojPosao.net - Djelatnik u trgovini/supermarketu (m/ž)

image

PROMO - Musgrave.
Picture by Shane O‘Neill, Coalesce.

Shane O‘neill/Slobodna Dalmacija
image

PROMO - Musgrave.
Photo - Paul Sherwood/Coalesce
Musgraves distribution centres, Kilcock, Co. Kildare and Fonthill, Co.Dublin. July 2023

Paul Sherwood/coalesce/Slobodna Dalmacija

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:52