StoryEditorOCM
Biznis‘slijepa ulica‘

Prijevoznici Splita i Dubrovnika ogorčeni: Vlada podržava kaos u prometu. Prijedlog izmjena zakona je samo kozmetika, i dalje će na cestama biti stotine ilegalaca

11. ožujka 2021. - 15:22
Split, 060414. Uduga Radio taxi Split ogradila se od istupa svoga kolege i podrzavaju odluke grada Splita.Jakov Prkic/Cropix

Cehovi prijevoznika Udruženja obrtnika Splita i Dubrovnika u četvrtak su prozvali Vladu kako je opet dokazala da je uopće ne zanima rješavanje prometnog kaosa i svih drugih problema koje je, kažu, izazvala liberalizacijom taksi tržišta 2018. godine.

​Prijevoznici su u priopćenju podsjetili da je prije manje od mjesec dana na sastanku u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture predstavnicima Sekcije taksi prijevoznika HOK-a obećano da će u izmjene Zakona o prijevozu u cestovnom prometu uvrstiti većinu prijedloga HOK-a.

No, ističu, na današnjoj sjednici Vlade usvojene su predložene izmjene kojima nije uvažena nijedna ideja za poboljšanje taksi tržišta, sigurnosti građana u prometu, "ili rješavanja kaosa u kojem se proteklih godina nalaze obalni gradovi.

Milivoj Top...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:01