StoryEditorOCM
Biznisbiznis iz orebića

Od sladoleda su uspjeli napraviti cjelogodišnji biznis: ‘Širenje posla je bio naš odgovor na krizu i lockdown!‘

Piše Matija Bolitižar
2. veljače 2023. - 19:25

Marija Antunović (35) će do kraja svog života pamtiti 14. lipnja 2014. godine.

Upravo je s tim datumom Marija preuzela uzde malenog obiteljskog slastičarskog obrta na Pelješcu i s partnerom Ivanom krenula graditi jednu novu poslovnu priču zvanu Croccantino.

Od tog je dana prošlo više od osam godina i dosta se toga promijenilo. Ime Croccantino je iz malene slastičarnice u Orebiću obišlo Hrvatsku i postalo sinonim za jedan od najboljih sladoleda u zemlji. Osim toga, otvorili su još dva lokala na Pelješcu, specijaliziranu trgovinu tradicionalnih slastica i peljeških delikatesa “Pelješki zet” na zagrebačkom Dolcu, pokrenuli samostalnu proizvodnju u Zagrebu te plasirali svoj sladoled u ponudu nacionalnog supermarketa. Ovaj pothvat je još impresivniji kada shvatimo da primarno poslovanje ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 11:36