StoryEditor
Biznisokreću novu stranicu

Nova kadrovska pojačanja u Brodosplitu: bivši savjetnik predsjednice postao direktor DIV Grupe, Ramljak savjetnik

7. listopada 2019. - 20:26

Bivši savjetnik predsjednice Republike za obranu i nacionalnu sigurnost Vlado Galić i umirovljeni časnik Hrvatske vojske Boško Ramljak novi su zaposlenici menadžmenta DIV Grupe, priopćeno je jučer iz te kompanije u vlasništvu Tomislava Debeljaka.

Vlado Galić, priopćeno je iz DIV Grupe, imenovan je za direktora korporativne sigurnosti DIV Grupe, a Boško Ramljak za savjetnika Uprave Brodosplita za korporativnu sigurnost.

- DIV Grupa se uvijek trudila prepoznavati trendove na međunarodnom tržištu i primjenjivati najviše standarde u svim segmentima poslovanja, pa tako i u onim sigurnosnim. Zato smo se odlučili kadrovski pojačati stručnjacima koji će svojim iskustvom i znanjem značajno pridonijeti ostvarivanju najviših standarda sigurnosti – poručeno je iz DIV Grupe povodom imenovanja Galića i Ramljaka.

Iz znanstvenog dijela biografije Vlade Galića, DIV Grupa, među ostalim, izdvaja podatke da je Galić bio nastavnik predmeta Strategija nacionalne sigurnosti u Zapovjedno-stožernoj školi ''Blago Zadro'' te po zajedničkom programu Fakulteta političkih znanosti i Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti stekao zvanje menadžera sigurnosti iz područja poslovne i nacionalne sigurnosti.

- Boško Ramljak aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik. Nakon rata do umirovljenja kao časnik u Oružanim snagama Hrvatske vojske aktivno je radio u sigurnosnim sustavima Hrvatske vojske – ističe se u priopćenju DIV Grupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. listopad 2020 01:49