StoryEditorOCM
BiznisCIHT 2020

Najavljena velika regionalna konferencija u Crikvenici, sudjeluju brojni stručnjaci: ‘Zdravstveni turizam će se prvi oporaviti nakon pandemije‘

Piše M.P.
10. studenog 2020. - 22:01

Prema nekim predviđanjima prva grana turizma koja će se oporaviti i ponovno pokrenuti nakon pandemije COVID-19 je zdravstveni turizam. S tom pretpostavkom najavljuje se osma, najveća regionalna konferencija o zdravstvenom turizmu CIHT (Crikvenica International Health Tourism Conference 2020) koja nikad nije bila pristupačnija javnosti.

Naime, prvi će se put održati virtualno s govornicima na engleskom jeziku, svjetski priznatim stručnjacima s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja. Bit će dostupna isključivo na digitalnoj platformi preuzimanjem besplatne mobilne aplikacije CIHT Conference (iOS i ANDROID).

- Ove godine smo svi uvjetovani epidemijom COVID-19 i iako u tom okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim uslugama niti zdravstvenim turizmom, uvjeti poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti novu dimenziju. Sama konferencija ponudit će neka nova digitalna rješenja, a ugledni govornici podijelit će svoja znanja i iskustva, rekao je doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera uz kojeg će na konferenciji sudjelovati, između ostalih, izvršni direktor i suosnivač Health Tourism Worldwide, Laszlo Puczko, glavna tajnica European Spas Association, Csilla Mezösi, kao i eminentni hrvatski znanstvenik Ivan Đikić.

Teme prvog dana konferencije su "Utjecaj pandemije na zdravstveni turizam" te "Presjek zdravstvenog turizma globalno i pozitivan put dalje" dok će se drugog dana na rasporedu naći teme "Up-to-Date tržište zdravstvenog turizma" i "Promocija i komunikacija u zdravstvenom turizmu."

CIHT konferencija nastavlja tako doprinositi u implementaciji postojećih teorijskih znanja i trendova u praksi te naglašava strateški značaj razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 18:57