StoryEditorOCM
Biznisbrzo do novca

Na hrvatskom tržištu nova vrsta kredita: ‘Osluškivali smo potrebe malih poduzetnika‘

Piše vijesti sd
7. veljače 2023. - 08:34

Zagrebačka banka uvela je za male poduzetnike predodobrene kredite uz brzu i jednostavnu realizaciju. Personalizirana ponuda, manje dokumentacije i brže odobrenje neke su od prednosti za mala poduzeća, javlja N1.

Proizvod je namijenjen postojećim i novim klijentima Banke iz segmenta malih poduzetnika za koje je obavljena provjera kreditne sposobnosti.

Korisnici unaprijed odobreni iznos mogu iskoristiti za financiranje svojih obrtnih sredstava putem jednog ili više vrsta kreditnih proizvoda, poput kredita za poslovno financiranje s rokom otplate do tri godine, dopuštenog prekoračenja po poslovnom računu, poslovnih kreditnih kartica te činidbenih ili platežnih garancija.

“Osluškujući interese i potrebe malih poduzetnika kao i izazove s kojima se suočavaju, uveli smo brzu realizaciju kredita kojim će dobiti sigurnu potporu i biti dodatno osnaženi u razvoju svojeg poslovanja”, izjavio je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

UniCredit Grupa uvodi predodobrene kredite za potporu malim poduzećima u sedam zemalja Srednje i Istočne Europe: Hrvatskoj, Bugarskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Mađarskoj.

Uvođenje takvih rješenja otvara se pristup kreditima namijenjenim za održavanje ili proširenje poslovanja uz više limite i manje dokumentacije te bez potrebe za dodatnim jamstvima, piše N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 19:47