StoryEditorOCM
Biznisšire mrežu

Konzum otvorio novu prodavaonicu na 1.772 kvadrata, najavili otvorenje još 15 trgovina ove godine

Piše Hina
30. ožujka 2023. - 13:38

Trgovački lanac Konzum u ovoj će godini uložiti 25 milijuna eura u širenje i modernizaciju svoje maloprodajne mreže, izvijestili su u četvrtak iz tog trgovačkog lanca iz sastava Fortenova grupe.

Konzum je danas proširio svoju maloprodajnu mrežu, u kojoj se nalazi više od 600 prodavaonica, otvorenjem novog Super Konzuma u Križevcima, koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra Supernova te se prostire na ukupnoj površini od 1.772 četvornih metara, navodi se u priopćenju.

Od početka 2023., to je već sedma novootvorena prodavaonica, naveli su iz Konzuma napominjući kako je tijekom 2023. u planu otvorenje još 15 u potpunosti novih prodavaonica i 10 preuređenih.

Samo u ovoj godini Konzum ulaže 25 milijuna eura u širenje i modernizaciju maloprodajne mreže, a osim što je novim investicijama povećao svoju prisutnost u cijeloj zemlji, Konzum je za potrebe redovnog poslovanja novootvorenih prodavaonica zaposlio i 49 djelatnika, naveli su iz Konzuma.

Predsjednik Uprave Konzuma i izvršni direktor za maloprodaju Fortenova grupe Zoran Mitreski kazao je da otvorenjem Super Konzuma u Križevcima nastavljaju sa strateškim pristupom razvoju njihove maloprodajne mreže u Hrvatskoj, koji se temelji na snažnoj lokalnoj prisutnosti i dostupnosti prodajnih mjesta, kao i na velikom izboru proizvoda prvenstveno domaćih, ali i stranih proizvođača.

Da su na dobrom putu potvrđuje više od 500.000 kupaca dnevno koji ih smatraju svojim prvim izborom, rekao je. "Ulaganja u širenje i modernizaciju naše mreže koja planiramo ove godine, a čije je ukupna vrijednost 25 milijuna eura, još su jedna od potvrda naše pozicije tržišnog lidera", istaknuo je Mitreski.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 23:12