StoryEditor

Grgić otpao, novi predsjednik NO Jadroplova Branimir Kovačić

Piše PSD.
31. siječnja 2011. - 18:42
Novi predsjednik Uprave splitskog “Jadroplova“ je dipl. ing. strojarstva Branimir Kovačić, sadašnji direktor za komercijalne poslove i projektiranje “Brodograđevne industrije Split“ (BIS), donio je u ponedjeljak tu odluku Nadzorni odbor splitske brodarske tvrtke.

Istovremeno, još se uvijek ne znaju imena preostalih dvojice članova nove Uprave “Jadroplova”, člana Uprave odgovornog za financije i za Tehnička pitanja. Za 'Tehnička pitanja’ do sada je bio odgovoran kapetan Matko Vicelić, nekadašnji dugogodišnji predstavnik “Jadroplova” u Mombasi (Kenija).

Predstavnik “Jadroplova” u toj afričkoj zemlji bio je u dva mandata od po četiri godine. Za financije je do prije dvije godine bila odgovorna Nada Kundid, koja je preminula. Od njezine smrti nitko nije bio član Uprave odgovoran za financije, pa je tročlana Uprava svedena svega na dva imena ono Stjepana Papića i Matka Vicelića.

Ime Branimira Kovačića 'isplivalo’ je u javnost nakon što su se kao potencijalni Novi predsjednici Uprave “Jadroplova“ u medijima 'nominirani’ Branko Grgić, aktualni državni tajnik u Ministarstvu turizma i bivši čelnik Lučke uprave Split, kao i Igor Lučić, državni tajnik za e-Hrvatsku i nekadašnji direktor splitske kompanije “SEM Marina“.

i. marković
item - id = 123406
related id = 0 -> 1002448
related id = 1 -> 1002036
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2021 04:08