StoryEditorOCM
Biznis'pali' na nekoliko sati

Google se ispričao zbog kolapsa, izvijestili gdje su uočili problem: 'Provest ćemo internu istragu i izvršiti odgovarajuća poboljšanja naših sustava'

Piše JL
3. lipnja 2019. - 10:24
2019-05-19T174422Z_492440668_RC1BD88DB700_RTRMADP_3_HUAWEI-TECH-ALPHABET.JPG

YouTube, Gmail i Snapchat, koji koriste Googleovu tehnologiju, ponovno su proradili diljem SAD-a u nedjelju navečer nakon što su "pali" na čak nekoliko sati, što je izazvalo zabrinutost i ljutnju među milijunima korisnika.

Srušili se Gmail, YouTube, Analytics... Milijuni korisnika ne mogu pristupiti Googleovim servisima

Google je odmah izvijestio kako "doživljava visoku razinu zagušenja mreže u istočnom dijelu SAD-a", što je utjecalo na više usluga u Google Cloudu, G Suiteu i YouTubeu.

Apple, koji koristi Google Cloud za neke od svojih usluga, također je priznao probleme s aplikacijama u rasponu od iMessagea do iClouda.

- Provest ćemo internu istragu o ovom problemu i izvršiti sva odgovarajuća poboljšanja naših sustava kako bismo spriječili ili smanjili nove neugodnosti. Detaljan izvještaj o ovom incidentu dostavit ćemo javnosti čim završimo internu istragu. Ispričavamo se svim našim korisnicima - izjavio je predstavnik tvrtke Google, a prenosi CNBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 15:44