StoryEditor
BiznisINDUSTRIJA DOGAĐANJA

Fil Rouge Capital uložio 500.000 eura u hrvatsku ticketing platformu Entrio, žele se proširiti na tržištu, a otvoren je i natječaj za nova radna mjesta

Piše Ljubica Vuko
23. veljače 2021. - 11:23
Stefica Kuharski i Berislav Marszalek  Entrio

Hrvatski venture capital fond Fil Rouge Capital uložio je 500.000 eura u hrvatsku ticketing platformu Entrio s ciljem još bržeg razvoja platforme te proširenja tima koji će se fokusirati na međunarodnu ekspanziju, ali i osnažiti poziciju Entria na regionalnom tržištu.

-Ponosan sam i sretan što smo u ovim izuzetno teškim vremenima ponovno uspjeli postaviti nove trendove u industriji događanja i tržištu predstaviti kvalitetno rješenje za nastavak realizacije koncerata, predstava, konferencija i ostalih događanja u virtualnom formatu – istaknuo je Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entria u priopćenju za javnost u kojem je izvijestio o ovom ulaganju.

-Htio bih se zahvaliti Fil Rouge Capitalu koji je prepoznao našu kvalitetu, pružio nam veliku podršku i omogućio snažan rast u narednom periodu. - naglasio je Marszalek, iskazujući zahvalnost i svim klijentima, partnerima, kupcima i posebno svojim kolegama u Entriu bez čijeg truda u zadnjih godinu dana ništa od ovog ne bi bilo moguće.

Istaknuo je kako će se “fizički događaji naravno vratiti, ali virtualni i hibridni formati donose nevjerojatne nove poslovne mogućnosti zbog kojih će zauvijek promijeniti globalnu industriju događanja”.

-Berislav i Entrio aktivni su u Hrvatskoj i regiji posljednjih nekoliko godina. Dokazanim poslovnim modelom i korištenjem prilika u posljednjih godinu dana uspijevaju se nametnuti kao stabilan partner organizatorima događanjima, što je u konačnici i rezultiralo našom investicijom. Očekujemo daljnje širenje Entrija na međunarodno tržište, a posebno nas veseli nastavak razvoja njihovog sustava za hibridna događanja – kazao je Stevica Kuharski iz Fil Rouge Capitala.

U objavi za medije navedeno je kako je Fil Rouge Capital prepoznao snagu i potencijal Entria i ostvarene rezultate u najtežoj godini u povijesti industrije događanja u kojoj su skoro sva događanja bila otkazana ili odgođena. Hrvatska ticketing platforma Entrio.hr predstavila je u tim uvjetima najveću nadogradnju dosad, kojom je organizatorima i izvođačima omogućila nastavak poslovanja te realizaciju novih kreativnih formata budućnosti – virtualnih i hibridnih događaja.

-Iako je svima jasno da ništa ne može zamijeniti iskustvo fizičkog koncerta, predstave ili konferencije uživo, virtualni formati događanja organizatorima i izvođačima omogućuju nastavak poslovanja i prihoda, a posjetiteljima nova iskustva, nastavak uživanja u omiljenom sadržaju, ali i neke potpuno nove mogućnosti iz udobnosti vlastite fotelje – ne samo za vrijeme pandemije, nego i zauvijek – naglašeno je u priopćenju.

image
Entrio tim
 
Entrio

U posljednjih nekoliko mjeseci Entrio.hr je uspješno realizirao preko 100 značajnih virtualnih događaja u Hrvatskoj i Sloveniji te prodao preko 25.000 virtualnih ulaznica, uključujući hibridni koncert Massima u Lisinskom na kojem su najveći fanovi imali priliku upoznati Massima i popričati s njim, virtualni koncert Josipe Lisac, veliki koncert najpopularnijeg slovenskog pjevača Magnifica kojeg je gledalo nekoliko desetina tisuća ljudi, jedinstveni festival u virtualnoj stvarnosti Remote uz grupe Elemental, ABOP i ostale, brojne stand-up comedy nastupe Vlatka Štampara, Studia Smijeha, Gorana Vugrinca, desetine „video-on-demand“ predstava Kerekesh teatra, Digital Takeover konferencija od 24sata, kompleksne virtualne konferencije Europske komisije Wire 2020 s više od 700 sudionika i brojnih drugih događaja.

-Entrio je otvorio natječaje za 5 radnih mjesta i poziva sve ambiciozne stručnjake koji vole evente te žele biti dio uzbudljive i izazovne priče izgradnje novih trendova i širenja na strana tržišta, da se prijave na https://jobs.entrio.hr Otvorene pozicije su CTO, Senior PHP developer, Business developer, Grafički dizajner i Finance manager – priopćeno je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. veljača 2021 11:23