Biznissvečanost u makarskoj

Dodijeljene nagrade najboljima u hrvatskom turizmu, veliko priznanje i našoj novinarki: Ružica Mikačić je 'Simply the Best'

Piše SD
15. studeni 2019. - 08:40
ruzica

Iza nas je dobra turistička godina koja je bila teža od prethodnih, ali unatoč izazovima odrađena je na zadovoljstvo svih, posebno onih koji napreduju, ulažući u kvalitetu.

Jedini put je ulaganje, praćenje trendova i veliki trud. Oni koji tako rade bolji su od drugih i to je jedini put za dugoročni uspjeh - kazao je Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) na 21. međunarodnoj turističkoj burzi PUT, koja se održava u hotelu "Labineca" u Gradcu na Makarskoj rivijeri, a koju organiziraju zajedno s časopisom "Way to Croatia".

Predstavnici više od tisuću registriranih agencija u Hrvatskoj na trodnevnom su stručnom skupu analizirali učinjeno u protekloj sezoni, a s partnerima iz osam europskih zemalja koji sudjeluju na burzi dogovarali su poslove za iduću godinu.

Na svečanosti u četvrtak dodijeljene su i nagrade najboljima u hrvatskom turizmu za 2019. godinu po izboru tisuću putničkih agencija i specijaliziranog turističkog časopisa.

Tako su osobne godišnje nagrade za dugogodišnji kreativni rad u turizmu dobili hotelijer iz Metkovića Pavo Jerković, turistička novinarka Slobodne Dalmacije Ružica Mikačić i turistička konzultantica Đurđica Simičić. Nagrade su dodijeljene i najboljim ugostiteljima, manifestacijama, novim projektima i sadržajima u Hrvatskoj, kao i partnerima iz inozemstva.

"Za dugogodišnji novinarski rad i iskazanu kreativnost u oblikovanju i realizaciji niza atraktivnih medijskih sadržaja u području turizma, čime je dala značajan doprinos hrvatskom turističkom novinarstvu, ali i unapređenju cjelokupnog hrvatskog turizma, posebice na području Dalmacije, godišnjom osobnom turističkom nagradom 'Simply the Best' nagrađuje se novinarka Ružica Mikačić", stoji u obrazloženju nagrade koju su uručile direktorica UHPA-e Ivana Maltar i direktorica hotela "Labineca" Ivana Žaja.

#TURIZAM#RUžICA MIKAčIć