StoryEditor
Biznisvrijedno priznanje

CEMEX Hrvatska dobar susjed i Poslodavac Partner

Piše PSD
3. listopada 2019. - 16:11
Dodjela certifikata Poslodavac Partner CEMEX-u Hrvatska

CEMEX Hrvatska i ove je godine dobitnik certifikata Poslodavac Partner zahvaljujući izvrsnosti koju njeguju u upravljanju svojim zaposlenicima.

Prestižno priznanje je Velimiru Viloviću, direktoru CEMEX-a Hrvatska uručio Aleksandar Zemunić, član tvrtke SELECTIO koja taj certifikat dodjeljuje već 14 godina.

CEMEX Hrvatska nositelj je Certifikata već dugi niz godina, uvijek iznova demonstrirajući kvalitetnu HR strategiju, razvijene procese regrutiranja, selekcije i upravljanja učinkom zaposlenika te brižan odnos prema svojim zaposlenicima.

„Zdravlje i sigurnost na radnom mjestu, profesionalni i osobni razvoj, te ugodno radno okruženje osnovni su elementi pristupa koji CEMEX njeguje u privlačenju i zadržavanju zaposlenika. Valja usto istaknuti i suradnju sa socijalnim partnerom Nezavisnim sindikatom Dalmacijacement s kojim smo potpisali čak 15 uzastopnih kolektivnih ugovora što našim ljudima osigurava kvalitetne i poticajne uvjete rada. Trudimo se provoditi brojne inicijative u razvijanju i upravljanju kvalitetnim radnim mjestom pa nas veseli da je to prepoznato na tržištu te da nas potencijalni i sadašnji zaposlenici vide kao odgovornog poslodavca“, istaknula je Mirela Kotarac, direktorica ljudskih resursa CEMEX-a Hrvatska.

#CEMEX

Izdvojeno

03. srpanj 2020 12:37