StoryEditor
BiznisPromo

Besplatna poduka kao pomoć u zapošljavanju

Piše PROMO
27. svibnja 2021. - 10:15

Polaznici će imati priliku završiti programe za dadilje, pomoćnik/ice u nastavi u radu s učenicima s teškoćama, računalne operater/ke, digitalni marketing, te iz engleskog I njemačkog jezika - ako ispunjavaju uvjete za upis

Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje “Zlatna vrata” u Splitu započeo je s provođenjem besplatnih programa I aktivnosti u sklopu projekta „Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, ITU mehanizma, ukupne vrijednosti od 2.375.778 kuna.

image
Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda

Polaznici će imati priliku završiti potpuno besplatno verificirane programe: dadilja (početak 1. 6. 2021.), pomoćnik/ica u nastavi u radu s učenicima s teškoćama, računalni operater/ka (početak 1. 6. 2021.), digitalni marketing, engleski jezik (početni i napredni), njemački jezik (početni) ako ispunjavaju uvjete za upis u pojedine programe.

Također će imati priliku sudjelovati u raznim besplatnim predavanjima, radionicama i rekreacijama, kao što su joga i pilates, koji započinju 14. lipnja 2021.

Ciljne skupine su djeca i mladi, osobe starije od 54 godine te osobe s invaliditetom kojima Centar želi pružiti sustavnu podršku u kontekstu društvene i radne integracije.

„Idemo u kino“

Centar “Zlatna vrata” također provodi program „Idemo u kino“ uz potporu Ministarstva kulture, u kojemu se učenicima iz Dalmatinske zagore i okolnih mjesta organizira i financira prijevoz u Kinoteku. Osim projekcije filmova, u sklopu terenske nastave, učenici će učiti o povijesti kina i upoznati se s različitim filmskim formatima, stjecati naviku odlaska u kino i na taj način njegovati filmsku umjetnost. Kontakt za detaljne informacije o programima ovog projekta te o školskoj Kinoteci: 021 361 524, Info@zlatnavrata.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2022 10:44